Sogndal gir tilbake

Fikk møte sine fotballhelter i Sogndal

I konkurranse med 100 andre klubber, sendte Sunniva fra Breim inn et håpefult brev om å få møte sine fotballhelter. Laget hennes, Bremisbygda IL vant.

Annonse:

1. oktober ble hun og Bremsbygda ILs J10, J11og G10 invigtert til Fosshaugane Campus i Sogndal hvor de blant annet fikk trene sammen med A-laget til Sogndal.


Dette er den beste opplevinga eg har hatt
Sivert 10 år

- Dette er den beste opplevinga eg har hatt, sa Sivert på 10 år,

Se videovinduet over som følger laget denne spesielle dagen.

Dette er "Gir tilbake"-prosjektet

For 3. året på rad har Norsk Toppfotball og Canal Digital arrangert konseptet "Gir tilbake". Prosjektet ønsker å gi noe tilbake til grasrota i norsk breddefotball.

Gir Tilbake viser at når vi løfter sammen kan vi få til store resultater for de som trenger det mest
Kenneth Tjønndal Pettersen - Canal Digital

- Gjennom prosjektet Gir Tilbake og tett samarbeid med klubbene får vi sammen realisert prosjekter som er til glede for barn og ungdom, samtidig som vi gir en annerkjennelse av den enorme dugnadsinnsatsen som legges ned i fotball-Norge. Gir Tilbake viser at når vi løfter sammen kan vi få til store resultater for de som trenger det mest. Den største suksessfaktoren ligger i at alle involverte er dedikerte, engasjerte og har et ektefølt ønske om å gi noe tilbake til nærmiljøet, sier Kenneth Tjønndal Pettersen som er kommunikasjonsdirektør i Canal Digital Norge.  

Annonse fra Eliteserien: