Velkommen til Eliteserien, Start!

Onsdag kveld var det duket for den siste og avgjørende kampen i play-off til Eliteserien mellom Lillestrøm og Start. Etter en ellevill kamp, som har blitt omtalt som den mest dramatiske play-off kampen i norsk fotballhistorie, endte det med at Start rykket opp og Lillestrøm ned.

Annonse:

Fotballdrama på sitt mest elleville!

Utganspunktet for denne kampen var allerede satt for fire dager siden da Start vant hjemmekampen 2-1. Lillestrøm med et viktig bortemål så fortsatt muligheten til å holde seg i Eliteserien.

Etter en times spill virket det veldig overbevisende å gå Lillestrøms vei da fire scoringer viste en solid ledelse og 5-2 sammenlagt. Likevel virket nervene aldri å gi seg hos Lillestrømspillerne. Spesielt i det 75.minutt begynte nervene å stige da Martin Ramsland stanget inn til 4-1 og tente opprykkshåpet til Start. 

Zd98KMfxo8o
Starts Martin Ramsland starter opphentingen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Hattrick-helt på seks minutter!

På litt mer enn to minutter senere setter Ramsland inn sitt andre for dagen, og spenningen når et skyhøyt nivå. I fire minutter er det flere med Lillestrømhjerte som nærmer seg makspuls, og nøyaktig seks minutter etter sin første scoring fullfører Martin Ramsland sitt hattrick for dagen.  

Dermed sto det 5–5 sammenlagt og Start sikret opprykket på bortemål. Gratulerer til Start med opprykk til Eliteserien!

Les mer om Starts opprykk her

 

Annonse fra Eliteserien: