TV-abonnement inkludert sesongkort

Bestill abonnement på satelitt-TV og få sesongkort til ditt favorittlag på kjøpet

Annonse:


Her kan du får se alle kampene fra Eliteserien på tv, web, mobil, nettbrett og Apple TV.

Dette er et tidsavgrenset tilbud som tilbys alle som som heier på et av lagene i Eliteserien. De som nå bestiller satellitt-TV abonnement fra Canal Digital får et unikt fotballtilbud som

Dette er et tidsavgrenset tilbud som gjelder for alle som heier på ett av lagene i Eliteserien. Et sesongkort og tilgang til å se samtlige kamper i Eliteserien er en flott julegave til deg selv eller noe som elsker fotball.

— Iren Brynhildsen, Markedssjef Arrangement/Sponsoransvarlig i Norsk Toppfotball
inkluderer sesongkort hos sin valgte klubb og en stor kanalpakke som gir deg mulighet til å se samtlige kamper fra neste års Eliteserie. TV-tilbudet inkluderer Canal Digitals strømmetjeneste slik at du også kan følge kampene til klubben i ditt hjerte på bærbare skjermer som mobil eller nettbrett når du ikke er hjemme, sier Iren Brynhildsen i Norsk Toppfotball.

 Det er Canal Digital som er hovedsponsor av Tippeligaen 2016 som nå gir alle fans en takk for sesongen som var ved å gi de et unikt tilbud på et tv-abonnement som altså inkluderer sesongkort til din klubbs hjemmekamper i 2017.

Det er et tilbud som gir noe tilbake til både klubben og supporterne og ingenting er hyggeligere enn om dette bidrar til at enda flere møter opp på stadion, viktigheten av den 12. mann er ubeskrivelig viktig.

Dette får du:  

klikk link –bestill her

  • En komplett satellitt-TV løsning
  • Smart-dekoder
  • 4 fri mnd.
  • Standard fri montering
  • Sesongkort til valgt klubb i Eliteserien 2017

Klikk her for å bestille

Smart-opptaksdekoderen har markedets største harddisk på hele 1 TB, tilsvarende inntil 500 timer opptak, integrert WiFi for oppkopling til internett, og med den nye dekoderen så følger også en enda bedre billedkvalitet enn forrige dekodermodell. Smart-PVR: 990,- (verdi 2380)

I tillegg følger får du tilgang til strømmetjenesten Canal Digital GO som gir tilgang på rundt 50 direkteendte tv-kanaler, filmer- og tv-serier og Ukesarkiver fra over 20 tv-kanaler. Strømmetjenesten kan benyttes på dekoder, web, nettbrett, mobil, Samsung Smart-TV og Apple TV 4.

Annonse fra Eliteserien: