Brann vinnere av Nasjonal G18 Finale

Etter en intens kamp med et rødt kort måtte kampen avgjøres i en straffesparkkonkurranse.

Annonse:

Finalen i Nasjonal serie for Gutter 18 år ble på lørdag (30.11.19) avholdt i LSK hallen mellom Mjøndalen og Brann.

Kampen startet jevnt med sjanser begge veier og tidvis høyt tempo. Etter 60 minutter fikk Brannspiller David Tufta sitt andre gule kort og Bergenserne måtte fullføre resten av kampen med en mann mindre. Dette fikk de merke mot slutten av kampen når Mjøndalen tok styringen og jaget mål. Til tross for gode angrepsforsøk fra begge lag stod det 0-0 etter 90 minutter.

I ekstraomgangene var det spenning og det var sjanser begge veier, selv om Mjøndalen med enn mann mer var laget som trykket mest på. Ingen av lagene klarte å få ballen i mål og det ble derfor straffesparkkonkurranse, hvor til slutt Brannspiller Erlend Ottem (16år) satte inn vinnerstraffen for Brann som kunne heve pokalen.

Vi gratulerer Brann som vinnere av årets Nasjonal G18 serie!