Dramatisk toppkamp

Carlo Holse ble kåret til banens beste etter en høydramatisk kamp på Lerkendal stadion i mandag kveld.

Annonse:

Vi fikk en forsmak på sommer i trønderhovedstaden da Rosenborg tok i mot Molde til toppkamp i Eliteserien, mandag 2. pinsedag. Spenningen i kampen var til å ta og føle på og åpningsminuttene var preget av flere tekniske feil fra begge lag. Til pause hadde begge lagene funnet veien til nettmaskene, men det var først i i andre omgang at kampen virkelig skulle sette fyr.

Dramatiske sluttminutter
Det siste kvarteret av kampen ble av det dramatiske slaget. Først sendte Carlo Holse Rosenborg opp i føringen etter 78. minutter, men så utligner Eirik Hestad og Molde i det 87. minutt, før Martin Bjørnbak fullbyrdet snuoperasjonen og fastsatte sluttresultatet til 2-3, helt på tampen av overtiden.

10 000,- til Rosenborg sitt FFU-lag
Carlo Holse ble kåret til banens best spiller av Kenneth Fredheim og Tor Ole Skullerud, men det var en skuffet danske som ble intervjuet av Eurosport etter kampen. Som banens beste spiller får Holse dele ut 10.000 kroner til en breddefotballklubb i Norge. Rett etter kampen var Holse usikker på hvem han skulle gi pengene til, men etter å ha snakket med spillerne på laget ønsker han, som Vecchia, å gi pengen til Rosenborg sitt FFU-lag.

Dansken sendte Rosenborg i føringen med denne scoringen.

Tidligere i år har Zachariassen, Vecchia og Wolff Eikrem blitt kåret til banens beste.

 

Annonse fra Eliteserien: