Slipper Eliteseriens kampoppsett direkte på Eurosport

For første gang kan fotballfansen følge det hele direkte på kanalen Eurosport Norge.

Annonse:

– Vår ambisjon med fotballen er å gi fotballen tilbake til folket. De planene skal vi for alvor presentere på mandag – på direkten – sammen med den fulle

Vår ambisjon med fotballen er å gi fotballen tilbake til folket.

— Jan-Erik Aalbu, sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks
terminlisten og vårens TV-kamp-oversikt. Vi har en ekstremt spennende tid foran oss i Eurosport nå, og jeg gleder meg som en unge til å vise fram alle planene våre for fotballfansen. Å gjøre terminliste-slippet til en egen happening på direktesendt TV er et signal på de ambisjonene vi har, og alle som er glade i norsk fotball bør få med seg sendingen på mandag, sier sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks, Jan-Erik Aalbu.


Det direktesendte programmet vil ledes av Eurosports faste fotballduo Carsten Skjelbreid og Bengt Eriksen.

– Det er ingen sportsrettigheter som er morsommere å jobbe med i Norge enn nettopp Eliteserien, og det håper vi vil skinne gjennom i sendingene våre. Vi ønsker å sette vårt eget preg på dekningen av norsk toppfotball, blant annet

Det er ingen sportsrettigheter som er morsommere å jobbe med i Norge enn nettopp Eliteserien

— Carsten Skjelbreid, programleder på Eurosport
gjennom en rekke nye konsepter, så da passer det bra å presentere den kommende sesongen på en helt ny måte. Forhåpentligvis vil seerne merke at Eliteserien og OBOS-ligaen har fått en ny avsender allerede på mandag, sier Carsten Skjelbreid, programleder på Eurosport og en sentral brikke i Eliteserien-dekningen neste år.

Eliteserien - årets mest spennende TV-serie

Slik omtales Eliteserien i en nylig promo fra Eurosport - se promoen nedenfor


Mange trenerprofiler deltar

I sendingen Fotballåret 2017 –  vil både terminlisten og de planlagte TV-kampene (frem til sommerferien) for Eliteserien offentliggjøres.  Samtidig vil sportsdirektør Jan-Erik Aalbu fortelle mer om Eurosport og Discovery Networks fotballsatsing, i tillegg til at flere Eliteserien-trenere vil delta via videolink.

Lars Bohinen (Sandefjord), Tor Ole Skullerud (Strømsgodset), Dag Eilev Fagermo (Odd), Kåre Ingebrigtsen (RBK), Lars Arne Nilsen (Brann), samt Ole Gunnar Solskjær (Molde) og Christian Michelsen (Kristiansund) vil alle delta enten via videolink eller i studio, mens Leif Øverland (adm. dir., NTF), Nils Johan Semb (toppfotballsjef, NFF), Nils Fisketjønn (direktør, konkurranseavd., NFF) og Jan-Erik Aalbu (sportsdirektør, Eurosport og Discovery) også vil dukke opp.

Sendingen går mandag 19. desember kl. 20.00 på Eurosport Norge.

Videoen er ikke tilgjengelig.

Annonse fra Eliteserien: