MOTTOK SJEKKEN: Representanter fra Vikersund fikk det synlige beviset under pausen i kampen på Marienlyst.

Rekordinteresse for Gir Tilbake-prosjektet

Responsen til Canal Digitals Gir Tilbake-prosjekt, der klubbene har mulighet til å motta 50 000 kroner, har vært rekordstor.

Annonse:

For femte året på rad gjennomfører Canal Digital prosjektet Gir Tilbake, i samarbeid med NFF og NTF.

Dette er et samfunnsprosjekt hvor toppfotballen kobles med breddefotballen og vinneren får tildelt 50 000 kroner som skal gå uavkortet til et fotballprosjekt som er dedikert barn og ungdom.  Alle søknader om ting som kan bidra til at fotballinteresserte barn og ungdom får et ekstra løft og bedre vilkår i treningshverdagen er velkomne. 

Responsen så langt i år har vært meget stor. 

- Det har til nå i år blitt satt rekord i alle kretsene utdelingen har funnet sted, noe som er veldig gledelig for alle involverte. I tillegg er det utrolig gøy å se at det er mange varierte og gode tiltak som man ønsker å søke om midler til rundt omkring i Fotball-Norge, sier prosjektleder Jan Gunnar Solli. 

Vinnerne blir offentliggjort i forbindelse med utvalgte Tippeligakamper. To av vinnerne har allerede blitt plukket ut. 

Vikersund IF fra Buskerud Fotballkrets og Skåla IL fra Nordmøre og Romsdal Fotballkrets har allerede fått utdelt 50 000 kroner, mens den tredje utdelingen skjer i helgen. FK Haugesund, Norsk Toppfotball, Rogaland Fotballkrets og Canal Digital har nok engang plukket ut en verdig vinner. 

Hvem som vinner denne gangen blir offentliggjort i pausen i oppgjøret mellom FK Haugesund og Molde førstkommende søndag. 

Klikk her for å lese mer om prosjektet.

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 07.05.2016, oppdatert: 03.12.2016
Skrevet av: Thomas Torjusen