Internasjonale FN-dagen for idrett, utvikling og fred

-Idretten er et verdensspråk

Den 6. april sparkes både Tippeligaen og OBOS-ligaen i gang. Denne dagen er også den internasjonale FN-dagen for idrett, utvikling og fred.

Annonse:

 

Idretten er et verdensspråk, som bryter ned barrierer, har verdensomspennende påvirkning, og kan være et nyttig verktøy for fremgang og utvikling
FNs generalsekretær Ban Ki-moon

- Idretten er et verdensspråk, som bryter ned barrierer, har verdensomspennende påvirkning, og kan være et nyttig verktøy for fremgang og utvikling sier FNs generalsekretær Ban Ki-moon.

Dette er 2. året som denne dagen markeres. Se video nedenfor frafjorårets markering

Norges idrettsforbund og Norges fotballforbund har jobbet i Asia og Afrika i flere tiår med å utvikle idrettstilbud lokalt, slik at barn og unge kan få samme muligheter til å delta i gode og trygge idrettsaktiviteter som sine norske brødre og søstre. 

FNdagen
FNdagen

Vi ønsker å ha med dere på laget. Er dere allerede engasjert i et prosjekt, organisasjon eller lignende som bruker idrett som et verktøy for utvikling? Hvis ikke, er dette noe dere ønsker å bli engasjert i? Ta imot utfordringen og del et bilde eller en tekst frem mot 6.april, med emneknaggene  #IDSDP2015 og #idrettforutvikling

Annonse fra Eliteserien: