Hege Jørgensen og Espen Lindmark

Daglig leder i fotballstiftelsen ansatt

Hege Jørgensen er ansatt som daglig leder i Fotballstiftelsen.

Annonse:

Hun er allerede i gang, men vil være på plass på Ullevaal Stadion i Fotball Medias (som er eiet av NFF og NTF) lokaler i sin første arbeidsdag på mandag 11 april, sier styreleder Espen Lindmark. 

Vi er fornøyde med at Fotballstiftelsen vil ha kontor på Ullevaal og slik kunne ha nærheten til og skape synergier med fotballen i Norge Vi ble som stiftelse etablert av noen av toppklubbene på og ligger ikke organisert under NFF eller NTF.

Hun er en utmerket kandidat, som vi er trygge på at kommer til å gjøre en god jobb for stiftelsen
Espen Lindmark, styreleder Fotballstiftelsen

- Vi er veldig glade for at vi har fått på plass Hege og at hun kan begynne med en gang. Hun har lang fotballerfaring både som spiller og som leder i Kolbotn IL. Hun har vært styremedlem i NFF og kjenner fotballen og dennes dynamikk meget godt. Hege har god erfaring i å bygge en organisasjon samt det å jobbe i team. Hun har og god dialog ut i flere av klubbene som har denne aktiviteten for rusavhengige i Norge (12 klubber per i dag).

Hun er en utmerket kandidat, som vi er trygge på at kommer til å gjøre en god jobb for stiftelsen, sier styreleder Espen Lindmark.

Jørgensen har i mange år hatt en sentral rolle i Kolbotn IL både som daglig leder for Kolbotn kvinner og også som sportslig leder. De to barna hennes spiller også fotball der. Ansettelsen ble gjort i påsken, men formelt signert på Ullevaal i dag torsdag den 7.4

Jeg gleder meg veldig til å kunne bidra for Fotballstiftelsen og kan ikke tenke meg en mer meningsfull jobb enn dette
Hege Jørgensen, daglig leder Fotballstiftelsen

- Jeg gleder meg veldig til å kunne bidra for Fotballstiftelsen og kan ikke tenke meg en mer meningsfull jobb enn dette. Jeg har allerede fått oppleve en kamp mellom Sandefjord og Stabæk i forrige uke og også fått med meg en trening med Fredrikstad i går. Jeg har dermed fått møtt noen av de fantastiske mennesker ute i klubbene, fortsetter Jørgensen.

- Fotballstiftelsen er et viktig prosjekt som har vokst siden oppstarten i Fredrikstad i 2012, hvor Asker og Stabæk fulgte på allerede i 2013 og nå bare øker det på. Det har vært helt avgjørende nå å få på plass en som, kan jobbe full tid med dette, understreker styreleder Lindmark.

Fotballstiftelsen driver gjennom toppklubbene i Norge et lavterskel tilbud for rusavhengig rundt om i landet. Det serveres mat, snakkes om ernæring, det å være en del av noe, det samarbeides med NAV og drives fotballaktivitet på dagtid igjennom hele året.

Stiftelsen styrer i dag hele 12 klubber:

 • Fredrikstad
 • Vålerenga
 • Lillestrøm
 • Stabæk
 • Asker
 • Strømsgodset
 • Sandefjord
 • Odds Ballklubb
 • IK Start
 • FK Haugesund
 • Viking
 • Brann

Over 150 utøvere i sving på hver økt landet rundt. Vi arrangerer også to årlige landsdekkende turneringer, seriespill og miniturneringer.

-Det viktigste hun skal ta tak i nå, i tillegg til tett klubbkontakt med de som er i gang, er å sikre en forutsigbar økonomi rundt dette i toppklubbene, både via politisk hold, men også gjennom lokale bidrag og ikke minst få det private næringsliv på banen sier Espen Lindmark.

Fotballstiftelsen ønsker Hege Jørgensen velkommen og vi gleder oss til fortsettelsen.

Annonse fra Eliteserien: