Pål Vestly Heigre

Viking-keeper til AAFK

Viking-keeper, Pål Vestly Heigre (21) har skrevet under en toårskontrakt som binder han til AaFK ut 2018.

AaFK har i en periode vært på jakt etter ny keeper i troppen etter Lars Cramer valgte å si opp kontrakten sin. 

Heigre kom til Viking fra Hana il i februar 2012. Da både Rune Almenning Jarstein og Arild Østbø var på landslagsoppdrag, fikk han sin debut som Viking-keeper mot Haugesund.

Høsten 2014 var han utlånt til Start og fikk sin tippeligadebut for sørlendingene i siste serierunde borte mot Vålerenga. TIl sesongoppkjøringen i 2015 var han tilbake i Viking-trøya og han spilte også for klubben mot Vålerenga på La Manga. Før tippeligastarten dro han på et nytt utlån, nå til Tromsø. Her spilte han 20 seriekamper i løpet av året og før han vendte tilbake igjen. Vestly Heigre skrev en to-årskontrakt for sesongene 2016-2017.

Ung lovende keeper 

Keepertrener Frank Mathiesen er godt fornøyd med keeperen som blir en del av AaFK.

- Dette er en keeper som har opparbeidet seg bra erfaring i Eliteserien. Jeg vil påstå at han er den mest lovende norske keeperen i sin aldersgruppe og vil passe godt inn i spillergruppen vi har. Han er treningsvillig og ambisiøs og vil matche Andreas godt i kampen om keeperplassen. 

21-åringen fra Sandnes har flere aldersbestemte landskamper bak seg og har tidligere utalt han er klar for  å spille førstelagsfotball på høyt nivå forteller Mathiesen til aafk.no

Annonse: