Vålerenga-Lillestrøm utsolgt – over en uke før kampstart

– Jeg er helt sikker på at vi kunne solgt 20-25.000 billetter til denne kampen. Jeg har aldri opplevd maken, sier Vålerengas markedssjef.

Annonse:

Allerede en uke før lokaldarbyet mellom Vålerenga og Lillestrøm, er kampen utsolgt. Kampen spilles på Intility Arena mandag 1. mai. 

Vålerengas markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari mener klubben kunne solgt mer enn dobbelt så mange billetter som er solgt til nå.

Mehran Amundsen-Ansari, Vålerengas markedssjef
Mehran Amundsen-Ansari, Vålerengas markedssjef

– Jeg er helt sikker på at vi kunne solgt 20-25.000 billetter til denne kampen. Med godt over en uke igjen til kampen skal spilles har jeg aldri opplevd maken. Jeg vurderer nå å kontakte vår partner, Oslo liftutleie for å få satt opp lift, slik at vi kan få ekstra folk på kamp, sier Amundsen-Ansari, med glimt i øyet.  

– Er det én kamp folk skal få med seg i år, er det denne. Supporterne ser på disse oppgjørene med en gang terminlisten slippes. Begge supportertribunene har vært utsolgt en stund, og det viser at denne kampen er største oppgjøret som finnes i norsk fotball. Norges to beste supportergrupperingene møtes til kamp og dette vil bli en kamp nøytrale tilskuere kan glede seg ekstra til. Alt er lagt til rette for fotballfest uten sidestykke, sier Amundsen-Ansari.

Annonse fra Eliteserien: