Trenger laget ditt nye draktsett?

Draktkampanjen for 6-åringer er nå åpen for søkere!

Annonse:

Det skjer noe med deg, når du tar på deg drakta. Fokuset skjerpes og viljen aktiveres. Brått er man en del av en gjeng, en flokk, ett lag. Drakta er på mange måter ett fysisk bevis på at noen har trua på deg. For mange barn og unge er følelsen av tilhørighet det aller viktigste.

Coop er en av landets største bidragsytere til barne- og breddeidretten, gjennom samvirkelagenes mange lokale sponsorat og Coop Norges store, nasjonale satsinger. At barne- og breddeidretten i Norge blir drevet av frivillige ildsjeler, er ingen hemmelighet. Foreldrene og foresatte stiller opp på alt; de er trenere, de baker kaker, steker vafler og stiller opp på dugnader for å få klubbkassen til å strekke til. Det står det stor respekt av, og det er derfor Coop er så glade for å kunne støtte disse klubbene. Draktkampanjen har delt ut drakter hvert år, gjennom 20 år. Over 20 000 draktsett blir delt ut. Det er fantastisk å kunne glede så mange lag med nye draktsett. Over hele Norge, fra Bjørnevatn i nord til Mandal i sør løper det tusenvis av barn rundt med Coop på brystet. Dette er Coop stolte av og glade for. Barn som viser idrettsglede er de beste ambassadører! 

Draktkampanjen for 6-åringer er nå åpen for søkere!

Du kan søke om trøyer til ditt lag eller din skoleklasse. Trøyene er tilpasset fotball, men passer også til aktiviteter som for eksempel håndball, innebandy og allidrett. Utdeling av draktene vil skje fra skolestart. 

Søk om nye draker på draktkampanjen.no

Søknadsperiode: 10. juni 10. juli.

 

210525-Coop-Draktkampanjen-SoMe_1x1_3.jpg

 

 

Annonse fra Eliteserien: