Trenger ditt lag nye drakter til 2022 sesongen?

Draktkampanjen til Coop er nå åpen for søkere!

Annonse:

*Sponsorinnhold* 

Coop er stolt sponsor av Norsk Toppfotball, og sammen vil vi gjøre det enda enklere for barn og unge å drive med idretten sin. I år deles det ut 20 000 drakter til barn og unge rundt om i hele landet. 

Det skjer noe med deg, når du tar på deg drakta. Fokuset skjerpes og viljen aktiveres. Brått er man en del av en gjeng, en flokk, ett lag. Drakta er på mange måter ett fysisk bevis på at noen har trua på deg. For mange barn og unge er følelsen av tilhørighet det aller viktigste.

Kampanjen er nå åpen for søkere!

SØK HER

Søknadsfrist 15.02.22 

Draktsettene er tilpasset fotball, men passer også til aktiviteter som for eksempel håndball, innebandy og allidrett. Utdeling av drakter vil skje i mars og april.

Draktkampanjen for 6-åringer åpner for søkere i juni og det vil da deles ut 14 000 trøyer. Draktutlevering skjer ved skolestart.

211210 Coop Draktkampanje SoMe_1x1_11.jpg

Coop er en av landets største bidragsytere til barne- og breddeidretten, gjennom samvirkelagenes mange lokale sponsorat og Coop Norges store, nasjonale satsinger. At barne- og breddeidretten i Norge blir drevet av frivillige ildsjeler, er ingen hemmelighet. Foreldrene og foresatte stiller opp på alt; de er trenere, de baker kaker, steker vafler og stiller opp på dugnader for å få klubbkassen til å strekke til. Det står det stor respekt av, og det er derfor Coop er så glade for å kunne støtte disse klubbene.

Draktkampanjen har delt ut drakter hvert år, gjennom 21 år. Det er fantastisk å kunne glede så mange lag med nye draktsett. Over hele Norge, fra Bjørnevatn i nord til Mandal i sør løper det tusenvis av barn rundt med Coop på brystet. Dette er Coop utrolig stolte og glade for. Barn som viser idrettsglede er de beste ambassadører! 

211210 Coop Draktkampanje SoMe_1x1_2.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: