Til hele fotballfamilien

Sjekk ut hvordan profilene holder seg aktive på hjemmebane nederst i artikkelen.

Annonse:

Dagene vi nå går inn i oppleves uvirkelige og påvirker hele samfunnet, også fotballen. Regjeringen har innført de strengeste tiltak vi som nasjon har opplevd siden krigen. Det gjør hverdagen utfordrende for mange, også for oss i toppfotballen.

Vi må alle bidra i en felles dugnad for å bremse smitten, og vise solidaritet for de som er sårbare.

Fotballen betyr mye i mange store og små lokalsamfunn rundt om i landet, og skaper noen av de kanskje viktigste og mest verdifulle fellesskapene og samlingspunktene i livet til mange av oss. Det er her vi uttrykker følelser og tilhørighet, det er her vi deler sorg og glede, det er her vi deler kjærlighet og frustrasjon. Unge som gamle – alle er velkomne.

Dessverre er fotballen satt på vent. Den viktigste kampen spilles nå på hjemmebane, og det er rørende å se det fellesskapet klubber, supportere og samarbeidspartnere nå viser på andre arenaer. Norsk fotball er bygget på dugnadsånd og lokalpatriotisme, det samholdet vi nå viser binder oss sammen og skaper bånd selv om vi ikke møtes. Fotballen tilhører folket og supporterne, dere er hjertet og sjela i og rundt klubbene. Det er dere som skaper, uttrykker og deler lidenskapen og fellesskapet vi alle er så glad i. Derfor oppfordrer vi nå alle supportere og spillere til å delta på den viktigste arenaen; Hjemmebanen.

I mellomtiden ønsker vi også at alle tar ekstra vare på hverandre og bryr seg litt ekstra om de som trenger det. Vi gleder oss til å se dere igjen!
 

Med vennlig hilsen,

Alle oss i Norsk Toppfotball

 

Se et tilbakeblikk på noen av profilene som deltok. Du finner ALLE videoene på vår Facebook-side

Annonse fra Eliteserien: