Under radaren

Eliteserien starter denne uken! Har du satt opp ditt fantasy-lag? Speideren gir deg tips til fem spillere som foreløpig går under radaren.

Annonse:

Ønsker du å velge spillere «ingen» andre har valgt? Her kommer fem potensielle jokere som enn så lenge er valgt av under 10%.

Amor Layouni (10.5m). Midtbane. Valgt av 8%. Tunisieren hadde en glitrende sesong for Glimt i 2019 med hele 18 målpoeng. Etter et kort utenlandsopphold befinner han seg nå i Vålerenga. Han har vist svært lovende takter i oppkjøringen, og blir en viktig spiller i VIFs jakt på edelt metall.

Kevin Kabran (8.5m). Midtbane. Valgt av 3%. Han fikk aldri ut sitt fulle potensial i Start, men det kan fort skje nå som han har forflyttet seg til Viking. Viking har de siste årene hatt perioder hvor spillet flyter perfekt, og målene renner inn. Om de finner lignende flyt i år også, kan Kabran være en fin joker.

Tobias Lauritsen (8.0m). Angrep. Valgt av 6%. Odd-spissen var på vei mot sitt endelige gjennombrudd i fjor, men en langtidsskade satte en stopper på hans sesong. Skaden har også gjort at han ikke har fått den enorme prisøkningen som mange andre spillere har, noe som fort kan bety at han er 1-2m underpriset. Svært gunstig hjemmekamp mot Sandefjord i åpningsrunden.

Felix Horn Myhre (5.5m). Forsvar. Valgt av 2%. Han var i utgangspunktet tiltenkt som backup i forsvar for Vålerenga, og er derfor listet som forsvarsspiller. Nå tyder det på at han blir Brann-spiller før sesongstart, hvor han mest sannsynlig vil returnere til sin favorittposisjon på midtbanen. En «forsvarsspiller» som spiller fremskutt på banen er alltid attraktiv i fantasysammenheng.

Filip Jørgensen (4.5m). Midtbane. Valgt av 2%. Har i pre season spilt en indreløperrolle for Odd. Dersom han spiller seg fast inn i den rollen, kan dette fort bli det beste alternativet i den prisklassen i år. Prisene er skrudd i været i år, noe som gjør det enda viktigere enn før å finne gode verdispillere.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen (automatisk påmelding)! Evt. bruk ligakode: 11y7lw

Annonse fra Eliteserien: