Speideren - Røverkjøp fremover på banen

Lurer du på hvilke spillere du bør ha på ditt lag i Fantasy Eliteserien? Her får du tips om potensielle røverkjøp du bør vurdere på midtbanen og i angrep.

Annonse:

Midtbane
Mikkel Maigaard (8.5m). Med ni målpoeng etter ankomsten i fjor sommer, var dansken en veldig viktig årsak til at Godset fornyet sin Eliteseriekontrakt. Er dødballtaker også i år, og da kan han fort bli blant de høystscorende midtbanespillerne denne sesongen.

Kristoffer Zachariassen (8.5m). Har etter hvert blitt et velkjent navn i norsk fotball, og sikret seg overgang til Rosenborg før årets sesong. Er i skrivende stund det mest populære valget på midtbanen (valgt av nærmere 40 %), og det med god grunn. Han er tiltenkt mye spilletid, og har vist seg å være en målfarlig midtbanespiller de siste årene.

Johnny Furdal (7.0m). Fikk mye av fjorårssesongen ødelagt på grunn av skade. Leverte målpoeng på bestilling da Viking rykket opp for to år siden, og har potensialet til å levere på det nivået også i Eliteserien.

Kachi Ugwuadu (7.0m). Har vært lovende for Odd i oppkjøringen. Scoret ti mål for Sandnes Ulf i OBOS-ligaen sist sesong. Kan spille både som ving og spiss. Odd har et gunstig åpningsprogram hvor de blant annet møter to nyopprykkede lag på de første fire rundene.

Anton Saletros (5.0m). Svensken har sett svært livlig ut i oppkjøringen for Sarpsborg. Spiller i en litt defensiv rolle på midtbanen, men potensialet for målpoeng er likevel stort. Prisen tatt i betraktning kan dette fort være den beste verdispilleren på midtbanen i år.

Angrep
Jørgen Strand Larsen (7.5m). Unggutten var het også før starten av fjorårssesongen, men levde ikke helt opp til forventingene den gang. Treneren har bekreftet at talentet er førstevalget på spissplass, og da kan han fort få sitt ordentlige gjennombrudd denne sesongen.

Benjamin Kallman (7.0m). Er førstevalget på spissplass for Haugesund frem til lagkamerat Wadji returnerer fra utestengelse om en drøy måned. Har vært pigg i sesongoppkjøringen med flere nettkjenninger.

Kosuke Kinoshita (6.0m). Med stor usikkerhet rundt fremtiden til spissmakker Fitim Azemi, blir Kinoshita fort spissen det satses på inntil videre i Stabæk. Åpningsprogrammet er fint med tre lovende hjemmekamper på de første fem rundene.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4bVinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Enda ikke registrert laget ditt? Gjør det nå, da vel!

 

Annonse fra Eliteserien: