Rosa sløyfe i oktober

Eliteserien støtter Rosa sløyfe sammen med Coop i hele oktober.

Annonse:

Under helgens runde ble lagene og stadionene i Eliteserien farget rosa.  Alle kapteinene spilte med rosa kapteinsbind i solidaritet til de som er rammet av brystkreft. 

Som hovedsamarbeidspartner av Kreftforeningen og sponsor av Rosenborg ønsket Coop i kampen mellom Rosenborg og Vålerenga 17. oktober å skape ekstra oppmerksomhet rundt Rosa sløyfe aksjonen. 

På Lerkendal åpnet maskotene kampen med rosa t-skjorter med et viktig budskap på brystet: 

«1 av 12 kvinner»

Statistikken viser dessverre at 1 av 12 norske kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet. Men det også kan ramme menn. 

Et urovekkende lavt antall brystkrefttilfeller ble oppdaget i fjor, og det fryktes at mange vil få en forsinket diagnose fremover. Jo tidligere brystkreft oppdages, jo bedre blir prognosen og behandlingen blir mer skånsom.  Rosa sløyfe-aksjonen setter i år søkelyset på tidlig oppdagelse av brystkreft fordi det redder liv.

Kampen var den første skikkelige åpningsfesten for Rosenborg når de tok i mot Vålerenga sist søndag. Stemningen var det ingen ting å si på, både på og utenfor banen.

24 flotte damer fra Brystkreftforeningen ble invitert både til å selge Rosa sløyfe-produkter i Fanzone og til kampen for å heie frem gutta på banen!

Flere la merke til de rosa damene på tribunen som satte en flott ramme rundt kampen, både før og etter. 

IMG_7868.JPG
HEIAGJENG: En rosa heiagjeng satte et ekstra trykk på kampen mellom RBK-VIF.

Eliteserien er sammen med Coop stolte av at fotballen er med på å skape oppmerksomhet rundt aksjonen og viser solidaritet med brystkreftrammede. 

IMG_7867.JPG
PAUSEUNDERHOLDNING: Cheerleaders I rosa t-skjorter, viste frem noen av sine beste triks i pausen.

Ønsker du å være med å støtte Rosa sløyfe-aksjonen? 
Vipps valgfritt beløp til 627204 og bidra til livsviktig forskning på brystkreft. Støtt Rosa sløyfe og bidra til at flere kan overleve.

 

RosaSloyfe_med R.png
Coop sammen mot kreft rosa2.png

 

Annonse fra Eliteserien: