Nydelig fotballopplevelse på Engaland-cup

Over 40 lag og 200 spillere stilte opp på søndagens Engaland-cup før Vålerenga-Sarpsborg.

Annonse:

Samtidig som Fanzone+ var i fullt kjør, arrangerte Vålerenga Norges foreløpig største 3v3 turnering i en Fanzone. Stemningen var på topp og fotballgleden smittet utover alle som både spilte og så på. I samarbeid med OBOS arrangerer Vålerenga denne turneringen i forkant av 12 hjemmekamper på Intility Arena, så vi får se hvor lenge denne turneringen beholder tittelen som landets største. 

Se bilder fra turneringen under.

Mellom kampene på de fire ballbingene var spillerne overalt i Fanzone for å besøke teltene til Vålerengas og Eliteseriens samarbeidspartnere. Les mer og se flere bilder fra Fanzone-arrangementet her

- Jeg hadde det kjempekult! Vi vant nesten alle kampene våre og så scora jeg ett mål!

— Jonathan (11), Manglerud

For Morten Nydal, Vålerengas eventsjef, var det dermed ingen tvil om hvor suksessen lå. 

- Suksessen ligger i blandingen av Engaland Cup, alle de øvrige aktivitetene fra Fanzone, kampopplevelse med Eliteserie-kamp, og muligheten til å møte spillerne våre i Players Lounge etter kamp. Mixen gir en helstøpt fotballopplevelse, som forsterkes ytterligere av at barna opplever dette både sammen med foreldre/trenere og ikke minst sine lagkamerater.

Vi gratulerer dermed Vålerenga med et svært suksessfullt arrangement, og gleder oss stort over turneringene som kommer. Les også om Vålerenga-kampen og hør hva Bård Finne hadde å si.

 

Annonse fra Eliteserien: