Norsk Tipping månedens spiller november: Magnus Wolff Eikrem

Eikrem er kåret til månedens spiller for november!

Annonse:

En kunne nesten fått inntrykk av at gullet var så godt som sikret for Bodø/Glimt da gultrøyene slo Molde på Aker stadion i slutten av oktober. Da Molde fulgte opp med å tape 6-0 mot Strømsgodset, var avstanden opp til toppen av tabellen syv poeng. Nå er den tre.

Fjorårets seriemestere har imidlertid slått hardt tilbake, og i november tok de tre poeng i alle sine kamper. Sandefjord, Rosenborg og Brann ble alle et knepp for små i kampen mot blåtrøyene fra Molde. Med det har de tatt innpå forspranget Bodø/Glimt har hatt, i en måned der Glimt avga poeng i to av sine kamper. En av suksessfaktorene for Molde i november har vært å holde kaptein Magnus Wolff Eikrem skadefri. Han har startet alle tre kampene laget har spilt, og ikke vært noen annet enn toneangivende.

NTB_VCCyQrYK5L4.jpg
FEIRING: Eikrem stod for Moldes andre scoring i 4-1 seieren over Rosenborg. Foto: NTB.

Eikrem har vært sentral i å føre Molde helt opp i ryggen på Bodø/Glimt. I november har han scoret i alle tre kampene, og var en av banens aller beste under derbyet mot Rosenborg på Aker stadion. Midtbanespillerens scoring mot Brann ble også nominert til månedens mål. Se den lekre scoringen under:

Molde og Magnus Wolff Eikrem spiller på søndag borte mot FKH, i en kamp der de med seier potensielt kan ta gull.

Se alle Eikrems scoringer i årets sesong her.

Annonse fra Eliteserien: