Norsk Tipping banens beste: Lars Vilsvik

Lars Vilsvik ble kåret til banens beste mot Rosenborg i siste serierunde og gir kr 10 000,- fra Norsk Tipping til Idrett for utviklingshemmede i Strømsgodset Idrettsforening.

Annonse:

Gjennom hele årets sesong har Norsk Tipping hver runde gitt en spiller muligheten til å gi noe tilbake til breddeidretten. Banens beste spiller i hovedkampen hver runde har mottatt en egen pris, og en sjekk på kr 10 000,-. Denne sjekken har vært merket "valgfri breddeklubb". Her kan du se hvilke spillere som har fått prisen, og hvilke klubber som har mottatt pengene.

I siste serierunde møttes Rosenborg og Strømsgodset på Lerkendal. Rosenborg kunne med seier sikre seg 4. plassen, men Godset ville det annerledes. Trønderne møtte et lag som forsvarte seg godt og var effektive foran mål. Den som var aller vanskeligst for RBK å håndtere var Lars Vilsvik, som var bortelagets første målscorer i kampen som endte 2-2. Vilsvik ble kåret til dagens bestemann av juryen. Se høydepunkter fra kampen under:


Vilsvik var en glad mann da han fikk muligheten til å gi kr 10 000, til en valgfri breddeklubb. Godset-backen gir pengen til Idrett for utviklingshemmede i Strømsgodset Idrettsforening.

Vi har tidligere i høst sett hvor mye noe som dette kan bety for et lag, tilsvarende til det Vilsvik gir pengene til denne gangen. Carlo Holse og Stefano Vecchia ga begge sine priser til Team Rosenborg (tidligere Fotball For Utviklingshemmede), i RBK. Se video fra da de mottok premien under:

 

Annonse fra Eliteserien: