Norsk Tipping banens beste: Fredrik Bjørkan

Fredrik Bjørkan er kåret til Banens Beste i rundens hovedkamp og gir kr 10 000,- fra Norsk Tipping til barne- og ungdomsavdelingen i Bodø/Glimt

Annonse:

Foto: NTB

Serieleder Bodø/Glimt tok søndag imot hovedstadslaget Vålerenga til den 20. hovedkampen i Eliteserien 2021. Toppen av årets eliteserie er uhyre tett, noe som gjorde at kun seier var godt nok for det gulljagende hjemmelaget. Gultrøyene fikk det tøft mot gjestene fra Oslo, men trakk til slutt det lengste strået og vant 1-0. Med andre ord en fin måte å markere gjenåpningen og det faktum at Aspmyra Stadion igjen kunne åpne dørene uten begrensinger på. Se sammendrag av kampen her:


Det var som alltid et offensivt hjemmelag som entret Aspmyra Stadion. I kjent stil var Fredrik Bjørkan en av de toneangivende spillerne for Glimt, fra sin venstre backposisjon. Han var farlig frampå og svært nære scoring da ballen smalt i tverrliggeren, først etter 5 og igjen etter 65 minutter. Bjørkans prestasjon imponerte juryen nok til at han ble kåret til Norsk Tipping Banens Beste.

Med prisen følger kr 10 000,- som Bjørkan får dele ut til en valgfri breddeklubb. Valget til 23-åringen falt på barne- og ungdomsavdelingen til Bodø/Glimt, der han selv tilbrakte sine yngre dager som fotballspiller. 

Vi gratulerer Fredrik Bjørkan som Banen Beste og barne- og ungdomsavdelingen i Glimt med kr 10 000,- kr!

Annonse fra Eliteserien: