Norsk Tipping banens beste: Eskil Edh

Eskil Edh ble kåret til banens beste i derbyet mot Vålerenga, og gir kr 10 000,- fra Norsk Tipping til Skjetten SK

Annonse:

Foto: NTB

Helgens store kamp denne runden var derbyet mellom Lillestrøm og Vålerenga på Åråsen. Supporterne satte en fantastisk ramme rundt kampen og skapte magisk stemning. På banen ble det en målløs og sjansefattig affære, der Lillestrøm var nærmest med to stolpeskudd. Thomas Lehne Olsen var kun centimeter fra å sende Fugla i ledelsen, men ballen spratt riktig vei for Vålerenga. Se høydepunkter fra kampen:


LSKs høyreback Eskil Edh leverte en meget solid prestasjon, og ble kåret til Norsk Tipping banens beste. Edh var involvert i mye av det Lillestrøm skapte offensivt. Han var arkitekten bak begge stolpeskuddene til LSK, der han satte opp henholdsvis Thomas Lehne Olsen og Gjermund Åsen i Vålerengas boks. Defensivt hadde han få problemer med Vålerengas kantspiller Amor Layouni.

Med prisen som banens beste følger kr 10 000,- fra Norsk Tipping som spilleren kan gi til en valgfri breddeklubb. Edh valgte å gi pengene til Skjetten Sportsklubb. -Jeg tenker at Skjetten er en fin klubb som fortjener de pengene her, sa Edh i intervju med Discovery etter kampen.

Vi gratulerer Eskil Edh som banens beste og Skjetten SK med kr 10 000,- fra sin tidligere spiller!

Annonse fra Eliteserien: