Norsk Tipping banens beste: Bård Finne

Bård Finne ble kåret til Banens Beste i kampen mot Tromsø og får dele ut kr 10 000,- til sin barndomsklubb SK Trane

Annonse:

Noen svært viktige poeng skulle deles ut på Alfheim stadion da Tromsø tok i mot Brann til rundens hovedkamp i den 19. serierunden. Kampen ingen hadde råd til å tape endte med ett poeng til begge lag og 1-1 som sluttresultat. Tromsø tok føringen og gikk opp til 1-0 i første omgang etter en vakker oppbygning fra hjemmelaget. Brann responderte med scoring etter hvilen og var nære på å ta ledelsen helt på tampen, men klarte aldri å sette mål nummer to. 

Hvis jeg treffer Kasper på den siste der så kan han trille ballen i mål, og det er egentlig forskjellen på ett og tre poeng i dag.

— Bård Finne, SK Brann

Dagens bestemmann het Bård Finne, og var en viktig mann for gjestene. Han jobbet som alltid hardt defensivt, samtidig som han var et uromoment for TIL-forsvaret. Finne uttrykker i intervju med Eurosport etter kampen at han helst skulle hatt med seg alle tre poengene. -Vi er bedre enn ett poeng i dag, vi skal ha tre poeng. Det handler til syvende og sist om at vi er litt for sløve i den siste involveringen. Hvis jeg treffer Kasper Skaanes på den siste der så kan han trille ballen i mål, og det er forskjellen på ett og tre poeng i dag, sier Brann-spilleren.

Finne ble i samme intervju overrakt dagens bestemannspris og en sjekk på kr 10 000,- levert av Norsk Tipping til en valgfri breddeklubb. Bergensgutten var ikke i tvil om hvor pengene skulle, og ga de til sin aller første barndomsklubb SK Trane. Vi gratulerer Bård Finne som Norsk Tipping banens beste og SK Trane med sjekken fra sin tidligere spiller.

NTB_Th4EJ9thm9E.jpg
Bård Finne i duell med Tromsøs Niklas Vesterlund under rundens hovedkamp. Foto: NTB.

 

Annonse fra Eliteserien: