Norges styggeste garderobe er kåret

Sammen med Eliteserien har Obs BYGG reist landet rundt for å finne Norges styggeste garderobe. Blant mange søkere har vi kåret flere vinner som får et gavekort på 20 000kr fra Obs BYGG, som et bidrag til å gjøre garderoben til et hyggeligere sted å være.

Annonse:

Kårvåg Havørn var en av mange lag som sendte inn en nominasjon til «Garderobe i ny drakt», og var så heldige å bli kåret som vinner av en av Norges styggeste garderober.

Det finnes mange slitne garderober omkring i landet som kunne trengt en skikkelig oppussing. Garderobene brukes ofte av mange ulike lag og mange tilbringer mye tid i sin garderobe i løpet av året. Obs BYGG er stolt sponsor av Eliteserien og ønsker å bidra til at fotballspillere der ute får litt hyggeligere omgivelser når de skal på trening eller spille kamp.

Kampopplevelse i Molde

I tillegg til et gavekort fra Obs BYGG ble Kårvåg Havørn invitert på en kampopplevelse på Aker Stadion 29. mai da Molde tok imot Bodø/Glimt. 6. divisjonslaget og noen styremedlemmer ble invitert på middag i restauranten før kampstart og fikk en fin velkomst av Molde. I pausen ble de tatt med ut på banen hvor de mottok sjekken fra Obs BYGG på 20 000kr.

Midt under utdelingen av gavekortet skrudde vanningsanlegget på banen seg på, og Kårvåg Havørn ble i tillegg til vinnere av Norges styggeste garderobe, også Norges våteste lag da de fikk seg en dusj av vanningsanlegget.

Samlingspunkt for klubben

Lagleder for Kårvåg Havørn sitt A-lag sier at dette gavekortet vil komme hele klubbe til nytte, alt fra A-laget til alle aldersbestemte lag i klubben. De har en plan om å gjøre det til et hyggelig samlingspunkt før og etter kamp og trening

Vi gratulerer Kårvåg Havørn som vinnere av Garderobe i ny drakt.

Les mer om Obs BYGG og Garderobe i ny drakt her!

Annonse fra Eliteserien: