Inspirerende dager i Stockholm

I tradisjon tro ble det arrangert en nasjonal markedssamling for Norges toppfotballklubber og deres samarbeidspartnere. Denne gangen ble de invitert til Stockholm!

Annonse:

I samarbeid med Svensk Elitfotboll inviterte vi alle våre klubber og deres offisielle samarbeidspartnere til å dele, lære, og bli inspirert av hverandres erfaringer, utfordringer, og metoder. I mellom samlingens fagdager fikk vi også heiet frem landslaget i deres imponerende forestilling mot Sverige. 

Samlingens faglige innhold inneholdt alt fra partneraktivering, CSR, og bærekraftsmål, til publikumsinnsikt, digital utvikling, og sportslig fremgang. Ekstra spennende var det også å få høre fra Svensk Elitfotboll og Hammarby Fotboll om deres erfaringer og metoder i Allsvenskan og Superettan. 

Samlingens keynote speaker var ingen andre enn Rosenborgs meget dyktige daglige leder og arrangementssjef, Tove Moe Dyrhaug. I sitt innlegg snakket hun om hvordan hun, som leder av organisasjonen, taklet klubbens turbulente år og holdt fokus på det som var viktig. Se også videoen av Tove sin dag da Rosenborg møtte GNK Dynamo Zagreb i kvalikkampen til Champions League på Lerkendal. 


 

Blant foredragsholderne stilte også fotballens meget viktige partnere opp med inspirerende og betydningsfulle innlegg. DHLs Ann Berglund snakket om deres inngang til den svenske toppfotballen og hvilke intensjoner de hadde med samarbeidet. Like etter fulgte OBOS's konsernsjef, Daniel Kjørberg Siraj, opp med blant annet hvorfor fotballen var viktig for OBOS. 

Som en avslutning fikk samlingens deltakere også en omvisning i Hammarbys imponerende "Romskip"; Tele 2 Arena. 

 

Til slutt ønsker vi i Norsk Toppfotball å takke alle deltakere, foredragsholdere, og involverte for to meget inspirerende dager. Sammen skal vi ta den norske fotballen til nye høyder! 
Les også hva svenskene skrev om samlingen her!

DSC04861

 

Annonse fra Eliteserien: