videomakeriet.ranheimfotball.åretsfrivillig2022.stinamostervik.nyestudio.nicholaslund.trondheim.foto

Hvem blir Årets fotballfrivillig?

Denne høsten skal OBOS i samarbeid med Norsk Toppfotball, Toppfotball Kvinner og Norsk Ligafotball kåre Årets fotballfrivillig. Du kan stemme på dine favoritter fra 9.-30. oktober!

Annonse:

– Fremdeles er det slik at det er et stort behov for flere frivillige i norsk idrett og i norsk fotball. Derfor gjentar vi kampanjen Årets fotballfrivillig som vi hadde stor suksess med i fjor, sier Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Kampanjen Årets fotballfrivillig har to hovedmål: den skal hedre og anerkjenne de som allerede gjør en enorm innsats som frivillige i fotballen i dag, og den skal rekruttere nye frivillige.

– I år har vi et ekstra fokus på ungdommen, vi ønsker enda flere unge frivillige. Derfor skal vi dele ut to priser: Årets fotballfrivillig og Årets unge fotballfrivillig. Det finnes så mange fantastiske frivillige der ute, så jeg er helt sikker på at vi får mange flotte nomineringer og kandidater til prisene, sier Thomas.

Stem på din favoritt her!

Alle er velkomne til å nominere sin kandidat, som kan være en enkeltperson eller en gruppe som har utmerket seg litt ekstra innen frivillighetsarbeidet i norske fotballklubber, enten i en toppklubb i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen og 1. divisjon, eller i en breddeklubb i PostNord-ligaen eller Norsk Tipping-ligaen

– Vi tar imot nomineringer frem til 2. oktober. Deretter blir det en avstemning fra 9.-30. oktober blant folket hvor de 20 kandidatene som får flest stemmer går til finalen. Mot slutten av november vil vi vite hvem som vinner de to prisene, avslutter Thomas.

I fjor var det Stina Mostervik i Ranheim IL Fotball som ble kåret til Årets fotballfrivillig.
I fjor var det Stina Mostervik i Ranheim IL Fotball som ble kåret til Årets fotballfrivillig.

Setter fokus på noe av de viktigste i fotballen

– Norsk Toppfotball er stolte av å ta del i kampanjen «Årets Fotballfrivillig». Vi retter også en stor takk til OBOS for initiativet og at de går foran og viser hvor avgjørende de frivillige er. Dette er også en feiring av alle som bærer et så stort hjerte for idretten. Vi håper kampanjen vil bidra til å rekruttere enda flere frivillige, slik at vi sammen kan gjøre fotballen bedre, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland.

Les mer om kampanjen Årets fotballfrivillig på nettsiden fotballfrivillig.no.
 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 25.08.2023, oppdatert: 10.10.2023
Skrevet av: Thomas Torjusen