Se alle oppskriftene her

I dag kl. 16.00 lanseres endelig strikkeoppskriftene til de 32 flotte klubbgenserne 😊 Kampanjen «Strikk for klubben i ditt hjerte» er over i en ny fase – LANSERING AV FOTBALLOPPSKRIFTER.

Annonse:

Med over 600 bidrag totalt og stort engasjement rundt kåringen av ligaenes fineste klubbgensere er det nå utarbeidet strikke-oppskrifter av alle de 32 flotte lokale klubbvinnerne.

Stor takk til våre samarbeidspartnere, COOP, House of Yarn og OBOS som har stått på hele veien og bidratt til at vi i dag med stolthet kan lansere oppskriftene.

Supportere over hele landet har engasjert seg i konkurransen #fotballstrikk og en jury bestående av Bernt Hulsker, Jannecke Weeden, Freddy dos Santos, Erlend Hanstveit, Hedda Hynne og Pål Arne Johansen, stemte før påske fram Eliteseriens og OBOS-ligaens kuleste strikkegenser. Kristiansund BK, og HamKam gikk av med seieren. 

«Strikk for klubben i ditt hjerte» har vært en todelt konkurranse/kampanje som ble dratt i gang i fjor høst for å holde fans og supportere engasjerte på hjemmebane. Med kampanjen har vi ønsket å engasjere hele familien til å delta med både tegninger/design og bilder av ferdig strikkede plagg/gensere. Alle som har deltatt har vært med i trekningen av signerte drakter, sesongkort, ligaballer og gavekort.

I dag blir endelig oppskriftene på alle genserne tilgjengelig, mens kåringen og oppskrifter på kategori tilbehør gjennomføres og offentliggjøres til høsten.

Vi vil i de nærmeste ukene oppfordrer fans, familie og venner til å strikke for klubben i sitt hjerte.

Sammen håper vi å bidra til å sette farge på arenaene når det gradvis gjenåpnes for publikum.

Klikk her for gratis strikkeoppskrifter til samtlige klubber/klubbgensere og komplette garnpakker for alle fans og supportere.

Med rabattkoden FOTB2020 får alle 20% rabatt på alt garn og deler av inntektene går tilbake til klubbene.

I løpet av kommende sesong vil det bli arrangert «varme kamper», det vil være strikketelt i klubbenes Fanzoner og sammen med partnerne vil vi gjennomføre mange #fotballstrikk-aktiviteter.

Klubbenes Gatelag/Fotballstiftelsen vil bli koblet på flere av aktivitetene fremover.

Lidenskap varmer, kun dager til seriestart - bli med og fargelegg arenaene i 2021 - #fotballstrikk, #ViGlederOss!

Kontaktperson for kampanjen:

Iren Kjus, Norsk Toppfotball, mail: [email protected], tlf: 412 74 100

Sosiale medier 1080x1350_Oppskrift ELITESERIEN 002

 

Annonse fra Eliteserien: