Forbundsstyret har vedtatt hovedterminlisten for 2021

Eliteserien og OBOS-ligaen har oppstart 2. påskedag med avslutning siste helgen i november i 2021.

Annonse:

Forbundsstyret har vedtatt hovedterminlistene for 2021-sesongen.

Toppserien og 1. divisjon kvinner starter 20. mars med avslutning første helgen i november. Oppstart kan imidlertid bli justert dersom UEFA endrer sine planer for gjennomføring av ungdomsturneringene vinteren 2021.

Eliteserien og OBOS-ligaen har oppstart 2. påskedag med avslutning siste helgen i november. Klikk her for å se herrenes hovedterminliste for 2021.

Cupfinalen 2021 er delt mellom kvinner og menn. For kvinnene planlegges det med juniorfinale (J19) fredag 29. oktober og finale senior 31. oktober, Finalen i NM for menn går søndag 17. oktober med juniorfinalen fredag 15. oktober. Alle fire finalene går på Ullevaal Stadion dersom vær- og føreforhold tillater.

Finalene i J16 og G16 vil bli gjennomført på en av arenaene til finalistene.

Det legges opp til spill under Euro 2020 for både Toppserien og Eliteserien. Spilleplanen vil imidlertid bli tilpasset slik at en, i størst mulig grad, unngår konkurranse med kamper i EM.

- Ideelt sett hadde en ønsket en felles finalehelg for kvinner og menn, men dette lot seg imidlertid ikke gjøre i 2021 fordi internasjonale turneringer er lagt til ulike tidspunkt for kvinner og menn, sier leder av NFFs konkurranseavdeling Nils Fisketjønn.

- Vi har fått på plass en terminliste som muliggjør flytting av kamper for våre lag som skal ut i internasjonale kamper. Det å legge forholdene til rette for norske lag som skal delta internasjonalt, er en av våre prioriteter, sier sportssjef i Norsk Toppfotball, Erik Soler.

- Det er synd vi ikke fikk på plass en felles cupfinalehelg, men samtidig får vi nå en mulighet til å fokusere maksimalt på kvinnefinalen. Dette var den nest beste løsningen. Terminlisten legger også opp til et noe roligere program på våren, dette er viktig for oss da vi har flere spillere som er opptatt med eksamener i den perioden, sier leder av Toppfotball Kvinner, Hege Jørgensen.

 

Annonse fra Eliteserien: