Elitetiltak G14

Helgen 9. - 10.oktober ble årets andre Elitetiltak gjennomført. Hele 22 klubber i G14-klassen samlet seg i Kristiansund (KBK) og Skien (Odd).

Annonse:

Etter vellykkede tiltak i Oslo og Sandnes var det duket for å gi G14 sjansen til å måle krefter. Denne gangen rettes en stor takk til arrangørene i KBK og Odd som leverte strålende arrangement. Videre følger ytterligere informasjon fra tiltakene:

G14 - Kristiansund (KBK)

10 lag og nesten 200 spillere var samlet på nordvestlandet i helga til 20 fartsfylte kamper på Kristiansund stadion og KFK-banen. Alle kamper ble streamet live på direktesport.no i det som ble et teknisk sett, knirkefritt arrangement. Lagene bodde primært i sentrum med god logistikk på transport til og fra stadion. Hele stadionområdets fasiliteter ble benyttet for å ivareta lagene disse dagene gjennom VIP, mathall, losjer og garderober. Lørdag var det perfekte spilleforhold med 15 grader, halvskyet og vindstille. Søndag kom nedbøren med uregelmessige mellomrom uten at dette ga noen nevneverdige utfordringer. Det var oppsatt dommertrio til alle kamper og disse fortjener skryt for sine prestasjoner gjennom en intensiv helg. 

Lagene spilte fire kamper hver i et gruppespill. Mjøndalen vant gruppe A ved å oppnå 8 poeng, mens Stabæk endte på topp med 9 poeng i gruppe B. NTF gratulerer så mye!

"Vi er særdeles fornøyde med gjennomføringen av elitetiltaket i Kristiansund. Det ble en fantastisk helg i spillerutviklingens tegn med mange av de beste G14-lagene i landet. Vi ønsker å takke alle tilreisende klubber, dommere og publikum for disse to dagene. Disse turneringene gir uvurderlige referanser for unge spillere på deres reise til å bli toppspillere!" - Leo Totev (Utviklingsleder, KBK)

Lag som deltok: 

Gruppe A: HamKam, Mjøndalen, Molde, Vålerenga, Aalesund

Gruppe B: Bodø/Glimt, Brann, Kristiansund, Lillestrøm, Stabæk

Trykk her (video) for å se fantastiske scoringer, feiringer og intervju fra tiltaket.

G14 - Skien (Odd)

Det var 12 lag som deltok på tiltaket i Skien. Det var tilbud om overnatting og bespisning på Skagerak Arena for lagene som ønsket det. Kampene ble spilt på Skagerak Arena og Odds treningsbane som ligger vegg-i-vegg med stadion. Alle kampene gjennom hele helgen ble streamet live, hvor alle lag fikk tilgang til kampene i etterkant og alle foresatte som ikke kunne ta turen til Skien fikk da mulighet til å følge med på kampene fra sofaen hjemme.

Etter mange gode gruppespillskamper på lørdag møttes Sandefjord og Fredrikstad, samt Team Sandnes Velde og Strømsgodset hverandre i semifinalene på søndag. Til finalen gikk Sandefjord og Team Sandnes Velde, hvor Sandefjord trakk det lengste strået og stakk av med seieren i tiltaket. NTF ønsker å gratulere Sandefjord som årets vinner av G14 Elitetiltak i Skien i 2021.

Lag som deltok: 

Gruppe A: Odd, Sandnes Ulf, Ull/kisa

Gruppe B: Bryne, Strømsgodset, Åsane

Gruppe C: KFUM, Sandefjord, Viking

Gruppe D: Fredrikstad, Grorud, Start

Alle resultater fra helgens tiltak finnes her: www.odd.no/elitetiltak2021

Førstkommende helg er det planlagt enda nye Elitetiltak. Denne gangen for G13 i Lillestrøm og Mjøndalen. Følg med!

Annonse fra Eliteserien: