Elitetiltak G13

Helgen 16.-17.oktober ble årets tredje Elitetiltak gjennomført. Hele 24 klubber i G13-klassen samlet seg. Denne gangen i Lillestrøm (LSK) og Mjøndalen (MIF).

Annonse:

Etter nye vellykkede tiltak i Kristiansund og Skien gikk turen videre til Lillestrøm og Mjøndalen for landets fremste 13-åringer. En stor takk sendes til arrangørene i LSK og MIF som leverte strålende arrangement. Videre følger ytterligere informasjon fra tiltakene:

G13 - Lillestrøm (LSK)

Lagene spilte fire kamper hver i løpet av tiltaket. Bodø/glimt vant finalen mot Sarpsborg 08 med resultatet 2-1. NTF gratulerer så mye!

Dette hadde arrangementansvarlig, Wenche Kristiansen, å si om tiltaket: Vi er utrolig fornøyd med nasjonalt tiltak for G13 som ble avholdt forrige helg i Lillestrøm. Det ble en super helg med mange gode kamper, fantastiske spillere å se og god underholdning for alle som var på tribunen. Vi ønsker å rette en stor takk til alle tilreisende klubber, dommere og ikke minst et supert publikum som var tilstede både tidlig og sent disse to dagene. Det var også mange som fulgte kampene på direktesport.no, som også var til stor glede for alle de som ikke hadde anledning til å være der med oss. Disse turneringene gir guttene mange nye bekjentskaper og vennskapsbånd på tvers i Norges land, i tillegg så er det en super sjanse for guttene til å prøve seg mot andre klubber enn hva de til vanlig spiller mot, og kanskje det igjen kan gi ekstra motivasjon på veien videre fremover.

Lagene som deltok: 

Gruppe A: Fredrikstad, Haugesund, Lillestrøm

Gruppe B: Sarpsborg 08, Viking, Aalesund

Gruppe C: Sogndal, Ull/kisa, Vålerenga

Gruppe D: Bodø/Glimt, Bryne, Groruddalen

"Flott opplegg, og veldig artig for guttene å kunne se seg på tv med gode kommentatorer. Gratulerer til Bodø Glimt!" - Håkon B. (supporter)

"Takk for bra gjennomført opplegg! Topp service hele helgen" - Frode L. (supporter)

 

G13 - Mjøndalen (MIF)

Dette hadde utviklingsansvarlig Arne Marcussen å si om tiltaket: Vi er meget godt fornøyd med gjennomføringen av Elitetiltaket for G13 i Mjøndalen i helgen. Et tett program med 12 kamper på Consto Arena lørdag hadde en fin innramming med publikum, speaker, streaming med kommentator gjorde sitt for at opplevelsen for spillerne ble svært god. Alle kamper holdt høyt nivå til å være for et kull som nok har vært mest skadelidende i Corona-perioden. Søndag var det sluttspill hvor noen av kampene gikk på en flunkende ny kunstgressbane på Loesmoen, mens plasseringskampene ble spilt i strålende sol på Consto.

Finalen ble en særdeles spennende affære mellom Rosenborg og Odd som ble avgjort 2 min før slutt i andre ekstraomgang med seier til trønderne 3-2. NTF gratulerer så mye! Les mer på Mjøndalen sine hjemmesider; Trykk her!

"Vi så i alle kampene hvor mye disse betydde for spillerne på lagene og hvor stor lidenskapen og innsatsen var hos alle. Meget imponerende levert og skal bli spennende å følge 2008 kullet i Norge i årene som kommer." - Arne Marcussen (Utviklingsleder, MIF).

Lagene som deltok: 

Gruppe A:Ham Kam, Mjøndalen, Odd

Gruppe B: Sandefjord, Sandnes Ulf, Stabæk

Gruppe C: Rosenborg, Start, Strømsgodset

Gruppe D: Brann, KFUM, Molde

Årets siste Elitetiltak går av stabelen helgen 6-7. november. Da arrangerer Stabæk et stort tiltak på Nadderud for G12. Vi gleder oss!

Annonse fra Eliteserien: