Disse var best i mai

Fem strake seiere sendte Kjetil Knutsen til topps, mens Bård Finne kronet cupgull og landslagsplass med prisen som månedens spiller i Eliteserien.

Annonse:

Mai er en hektisk måned med mange kamper, og det gjelder spesielt å prikke formen til akkurat denne perioden av sesongen. Det kan man trygt si at Bård Finne klarte. Seks mål og en assist ble fasiten i Eliteserien i mai for Branns superspiss. Rosenborg x 3, Stabæk x 2 og Sarpsborg måtte alle hente baller ut av nettet etter at Finne hadde vært frempå. Bård Finne ble dermed av en enstemt jury kåret til Norsk Tippings månedens spiller i mai.

For Kjetil Knutsen og Bodø/Glimt ble mai måned tilnærmet perfekt. Fem kamper i Eliteserien ga like mange seire og en solid luke i toppen av tabellen. Hvem skal klare å stoppe den helgule maskinen fra nord? 15 scorede mål viser et offensivt og sprudlende Glimt -lag, akkurat slik trener Knutsen ønsker at hans lag skal fremstå. Juryen var dermed like enstemt i at Kjetil Knutsen er Altibox månedens trener for mai.

Blant de unge spillerne i Eliteserien var det større diskusjon i juryen, ettersom flere spillere leverte prestasjoner på høyt nivå denne måneden. Seedy Jatta og Sverre Nypan var kandidater, men til slutt falt juryen ned på Glimts lynving Joel Mvuka. Med sine tre mål, offensive innstilling og gå på-vilje leverte Mvuka sterke bidrag til Glimts fantastiske måned. Vi gratulerer Joel Mvuka som COOP månedens unge spiller for mai.

Lurert på hvem som vant i april? Svaret finner du her

 

Annonse fra Eliteserien: