Digitale fotballkort i Eliteserien

I år er alle lagene i Eliteserien med og du kan skaffe deg digitale fotballkort av dine favorittspillere og samtidig spille NFT Fantasy fotball

Annonse:

Allerede i dag ble de første kortene sluppet for FK Haugesund i år og vi ønsker spesielt velkommen til de nyopprykkede lagene til Eliteserien: Fredrikstad, KFUMog Kristiansund BK - se mer i innlegget nedenfor.

Lyst til å prøve - sjekk ut spillet og alle de de ulike kortene her.

De digitale spillerkortene er tilgjengelige via Ultimate Champions og for å få raskest info om nye kort bør du følge Ultimate Champions Twitter/X-kanal. Løsningen kombinerer et gratis fantasy-spill med digitale samlekort – underbygget av såkalte NFTer (se mer i infoboksen i bunnen av saken om hva dette er). Kort sagt et det en teknologi som gjør kortene unike. Samlekort har lenge vært populært innen sport, og med Ultimate Champions kan man nå oppleve en ny verden av muligheter knyttet til det å eie og forvalte digitale fotballkort samt du kan sette opp dit Fantasy lag med en rekke spillere i andre ligaer. 

Slik ser kortet til Patric Berg ut - type mytisk kort som det kun er 30 stk av
Slik ser kortet til Patric Berg ut - type mytisk kort som det kun er 30 stk av

Hva gjør Ultimate Champions unikt?

Som manager bruker spillerne sine ferdigheter til å sette sammen det beste laget hver uke. Ultimate Champions har i år med seg den fulle spillertroppen til alle lagene i Eliteserien, sammen med andre prestisjetunge klubber som FC Barcelona, Arsenal F.C., Vfl Wolfsburg, og Bayer 04 Leverkusen. Nå er det over 55 europeiske klubbe med i spillet. 

Hvordan komme i gang?

Klikk deg inn her for å starte,

For nykommere som er ivrige etter å begi seg ut på denne reisen, gir videoen nedenfor en grundig opplæringsopplevelse. Denne veiledningen viser hvordan du velger ditt vinnende lag, forstår spillets mekanikker, og begynner å tjene belønninger med en gang.

Eksempler på flere spillerkort

Bård Finne - hans unike digitale spillerkort
Bård Finne - hans unike digitale spillerkort
Bård Finne - hans "Mytiske" digitale spillerkort
Bård Finne - hans "Mytiske" digitale spillerkort
Sverre Nypans episke digitale spillerkort
Sverre Nypans episke digitale spillerkort
Jakob Romsaas sitt episke digitale spillerkort
Jakob Romsaas sitt episke digitale spillerkort

 

Er et godt supplement til Eliteserien Fantasy

- Dette spillet utgjør en fantastisk tilleggsopplevelse til Eliteserien Fantasy. Vi ser ikke på dem som konkurrerende, men heller som komplementære. I NFT Fantasy har du muligheten til å samle digitale spillerkort samtidig som du setter opp ditt eget lag, med spillere fra opptil 55 ulike klubber. I tillegg vil spillere fra andre land nå få tilgang til Eliteserie-spillere som de kan inkludere på sine lag, forteller mediesjef og digitalansvarlig Thomas Torjusen i Norsk Toppfotball. 

Vi startet dette prosjektet i fjor, og det er spesielt spennende å kunne tilby en løsning innenfor NFT-markedet, fortsetter Torjusen.

For de virkelige fantasy-fansene vil sannsynligvis mulighetene i dette spillet fra Ultimate Champions ære svært tiltrekkende i tillegg til å delta i  vårt vanlige Eliteserien Fantasy-spill avslutter Torjusen. 

Markerer en betydelig milepæl for Ultimate Champions

Charlie Guillemot og Rémi Pellerin, medgrunnleggerne av Ultimate Champions, er strålende fornøyde med å kunngjøre det nyeste partnerskapet, som markerer en betydelig milepæl.

- Vi er utrolig glade for å ønske alle klubbene i Eliteserien velkommen til Ultimate Champions-familien. Dette samarbeidet understreker vår forpliktelse til å knytte fans sammen med den sporten de elsker gjennom engasjerende et engasjernede fantasy-spill. Eliteserien-klubbene beriker plattformen vår og forener lidenskapelige fans med nyskapende spill. Vårt mål er å kontinuerlig videreutvikle Ultimate Champions og skape et spennende miljø der fotballens lidenskap og banebrytende spillopplevelser møtes. Dette samarbeidet med Eliteserien og Norsk Toppfotball representerer et betydelig skritt i vår misjon om å gjøre spill mer dynamiske, engasjerende og representative for fotballfellesskapet som helhet.

Kommende slipp av digitale spillerkort

I de kommende dagene vil Ultimate Champions kunngjøre den trinnvise utgivelsen av nye Eliteserien-spillerkort. Disse vil gi fans og spillere muligheter til å optimalisere lagene sine med den nyeste talentet fra Eliteserien.

Statistikk fra fjorårets sesong

Nedenfor kan du se hvilke 10 lag som var de mest populære i spillet. 

  1. Bodø/Glimt 
  2. Molde 
  3. Lillestrøm   
  4. Sandefjord 
  5. Sarpsborg 08   
  6. Odd   
  7. Brann 
  8. Tromsø 
  9. Strømsgodset 
  10. Vålerenga   

De mest populære spillerkortene pr posisjon var:

Målvakt

  • M. Sandberg, HamKam
  • N. Haikin, Bodø/Glimt
  • E. Selvik, Haugesund
  • M. Dyngeland, Brann
  • H. Keto, Sandefjord

Forsvar

  • G. Valsvik, Strømsgodset
  • J. Taaje, Strømsgodset
  • O. Bjørtuft, Bodø/Glimt
  • J. Sery Larsen, Brann
  • C. Øyvann, Molde

Midtbane

  • P. Berg, Bodø/Glimt
  • S. Heltne Nilse, Brann
  • F. Ottosson, Sandefjord
  • F. Sjølstad, HamKam
  • A. Grønbæk, Bodø/Glimt

Angrep

  • Danilo Al Saed, Sandefjord
  • M. Ingebrigtsen, Odd
  • B. Finne, Brann
  • J. Dunsby, Sandefjord
  • V. Erlien, Tromsø

Annonse fra Eliteserien: