- Det viktigste er å bli best på jobben

Fire dager etter lansering rundet vi 10.000 spillere i årets Eliteserien Fantasy. Registrer deg nå og gjør Eliteserien enda mer spennende!

Annonse:

Det norske fotballpublikummet tørster etter hjemlig fotball, og påmeldingen til årets Fantasysesong slår rekorder allerede fra start. Etter kun fire dager rundet vi 10.000 spillere som hadde satt opp sine lag.

Meld på ditt lag

Med en snau måned til seriestart kan også du begynne å leke med tanken på hvordan ditt Eliteserien Fantasy-lag skal se ut når Rosenborg,  Viking og resten av klubbene sparker i gang årets serie andre påskedag. Bli med å kjempe om flotte premier, og ikke minst retten til å skryte når du slår kompisgjengen, kollegene eller bestevenninnen din.

Aldri spilt Eliteserien Fantasy? Her gir ekspertene deg en kjapp innføring i reglene: ⬇️ 

[gobi-stories color="#15d6ea" showPlayIcon="true" viewKey="rw6er" bubbleSize="150px" _document="__macroDocument1"/]

 

Hvem blir din kaptein?
Hvem blir din kaptein?

 

- Fantasy har blitt en enorm fan-favoritt over hele verden, og gir en ekstra dimensjon til spenningen rundt kampene. Hvis spissen på laget ditt scorer under den kampen du står og ser på, så kan det være det som vipper deg foran kollegaen din på Fantasy. For ja, det viktigste er å bli best på jobben, det er helt sikkert, sier Fantasyansvarlig i Norsk Toppfotball, Freddy dos Santos.

Vil du få noen tips du kan bruke for å bedre laget ditt? Sjekk ut TV2s Fantasypodkast Eliterådet

Annonse fra Eliteserien: