Bli med å fylle tribunene til helgen

Vi er inne i siste del av sesongen, og sjelden har vi sett en mer spennende kamp om både gullet og hvem som berger plassen.

Annonse:

Ni serierunder gjenstår før sesongen er over for denne gang, og på blokka står en haug med spennende kamper. Syv eliteseriespillere har vært på landslagssamling denne uken, mens resten har vært på treningssfeltet for å forberede seg best mulig til serieinnspurten. 

Eliteseriespillere har den siste tiden fått stor tillit på landslaget, og i denne troppen var det hele 12 spillere som spilte i Eliteserien senest i fjor. Bodø/Glimt spiller Patrick Berg gjorde en fantastisk kamp i Tyrkia og ble kåret til banens beste av VG. 

Mandag var det kamp på Ullevaal, hvor ett fullsatt stadion kunne juble for 2-0 seier over Montenegro. Over 25.000 hadde tatt turen og det var en fantastisk ramme på kampen. 

Det er en sånn stemning klubbene ønsker seg når de nå går inn i siste del av sesongen, med et åpnet Norge.  

Følgende kamper spilles til helgen.

Lørdag kl. 18:00
Molde - Tromsø
Lillestrøm - Kristiansund

Søndag kl. 17:00
Bodø/Glimt - Sarpsborg 08
Haugesund - Mjøndalen
Brann - Stabæk
Sandefjord Fotball - Odd
Strømsgodset - Viking

Søndag kl. 19:00
Rosenborg - Vålerenga

Klubbene opplyser om bra salg, og mange har gode tilbud på billetter før helgas runde. 

NTB_hmHRNlqaAWc.jpg
FULLSATT: Mandag spilte det norske landslaget kamp mot Montenegro foran ett fullsatt Ullevaal Stadoin.

Endringer i kampprogrammet 

Resten av sesongen er tidspunktene i eliteserien endret, rundene har frem til nå blitt spilt klokken 18:00, men de kampene vil nå gå klokken 17:00. Hovedkampen har startet 20:00, men den er flyttet frem til 19:00. 

Kommersiell leder i Norsk Toppfotball Pål Breen forklarer hvorfor tidspunktene er endret.

– Før koronapandemien diskuterte vi, klubbene, og Discovery det å dele sesongen i tre deler, vår, sommer og høst. Der ønsket vi å tilpasse kamptidspunktene spesielt på høsten, da det blir ganske kaldt utover kvelden, forklarer Breen.

Breen har troen på at dette kommer supporterne til gode. 

– Det er et forsøk på å tilpasse oss publikum på en positiv måte. Det gjør at supporterne rekker å komme seg hjem på kvelden, spesielt bortesupporterne, men også hjemmesupportere som reiser langt i bil, fortsetter Breen.

Billetter til helgens runde kjøper du her.

Annonse fra Eliteserien: