ES_1920x1080_NettsideHeader_RosaSloyfe

Årets Rosa sløyfe-kamp

Årets Rosa sløyfe-kamp går på Intility 8. oktober når Vålerenga tar imot Brann.

Annonse:

Søndag 8. oktober kl. 19.15 spilles Årets Rosa sløyfe-kamp på Intility Arena. Hvert år legger Eliteserien sammen med Coop ekstra vekt på en av kampene i oktober for å sette fokus på Rosa sløyfe-aksjonen. 

I oktober farger Eliteserielagene arenaene rosa. Alle kapteiner spiller med rosa kapteinsbind i solidaritet med de som er rammet av brystkreft. I tillegg har arenaen blitt farget med rosa Coop-LED og ballhentervester. 

Fredrik Oldrup Jensen under fjorårets kamp mellom Vålerenga og Odd med rosa kapteinsbind. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
Fredrik Oldrup Jensen under fjorårets kamp mellom Vålerenga og Odd med rosa kapteinsbind. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Rosa sløyfe-arrangement hos Vålerenga

Søndag 8. oktober kan du finne Brystkreftforeningen i Fanzone hos Vålerenga. Brystkreftforeningen er invitert til å selge donasjonsvarer og det er også mulighet til å vinne kule premier på lykkehjulet til Coop. Kjøper du i tillegg billett til kampen kan du se 11 maskoter som bærer rosa t-skjorter med budskapet "Sammen mot kreft" gå ut med spillerne til kampstart. 

Alle ansatte og medlemmer av brystkreftforeningen er invitert på kamp og Eliteserien, Coop og Vålerenga håper å kunne gi de en fantastisk opplevelse. 

På søndag vil du se at alle som jobber på kampdag bærer en Rosa sløyfe for å støtte aksjonen. 

Billett til kampen kan du kjøpe her!

Eliteserien er sammen med Coop stolte av at fotballen er med på å skape oppmerksomhet rundt aksjonen og vise solidaritet med brystkreftrammede. 

Les mer om hvordan du kan støtte Rosa sløyfe her!

 

Annonse fra Eliteserien: