Lillestrøm SK er Årets klubb

En toppfotballklubb består av mer enn spillere, trenere og det sportslige apparatet, og utmerkelsen Årets klubb handler om hvordan klubbene gjør det «utenfor banen».

Annonse:

Prisen «Årets klubb» er derfor først og fremst ment som en påskjønnelse til de som jobber på klubb-kontoret. Denne prisen skal inspirere og motivere til en best mulig innsats på de administrative oppgavene som markedsarbeid, økonomistyring og aktiviteter rettet mot supportere og publikum.

Hver klubb i Eliteserien er målt og bedømt for sin innsats på ett sett med ulike kriterier, som blant annet deltakelse og engasjement i ulike ligaaktiviteter og kampanjer, bruk av sosiale medier, økonomistyring, fasiliteter og publikumsopplevelser. Hver klubb er tildelt fra ett til seks poeng for hvert kriterium, der seks poeng er det beste. Deretter legges poengene sammen klubben med høyest totalscore står igjen som årets vinner. 
I år sto det mellom disse fire klubbene: Vålerenga Fotball, Bodø/Glimt, Viking FK og Lillestrøm SK.

NTB_z4WdyQIhpwg.jpg
Etter en god sesong kan Lillestrøm SK feire både på og utenfor banen. Foto: Carina Johansen / NTB

Årets vinner

Vinneren av prisen Årets klubb har i år vært meget sterke sportslige. Denne prisen handler dog ikke mye om sport. Klubben har levert godt til både supportere og partnere, og har en ekstremt god «drive» innenfor mange områder i administrasjonen. De er først ute på mye og skaper stolte øyeblikk som leveres med god kvalitet.    

 
Det er stor en glede å dele ut prisen Årets klubb 2022 til Lillestrøm SK– vi gratulerer!

Annonse fra Eliteserien: