Årets første nasjonale samling for Fotballtreneren som Mental trener kurset!

Annonse:

For to uker siden kick-startet Molde, Aalesund og Kristiansund det splitter nye kurset i Fotballmentalitet på Aker Stadion. Det var en vellykket regional samling. Det er veldig gledelig å være i gang med de nasjonale samlingene slik at enda flere klubber får muligheten til å delta.

I løpet av høsten 2021 skal det gjennomføres hele åtte nasjonale samlinger. Den første gikk av stabelen mandag og tirsdag (6. og 7. september) på Ullevaal stadion. Totalt 40 personer var til stede. Representanter fra FFK, Grorud, Ham Kam, LSK, MIF, Odd, RBK, Sandefjord, S08, Stabæk, Strømsgodset. Ull/kisa og VIF gjennomførte alle Modul 1.

Vi har sett frem til disse to dagene lenge, og gledet oss stort til å kunne gjennomføre Modul 1 med både Utviklingsansvarlige, Trenerutviklere og trenere fra de ulike akademiene, sier Geir og Daniel. Det gir en rikdom til kurset og norsk fotball at personer med ulike roller i klubb deltar og gjennomfører.

(Saken fortsetter under bildet)

WhatsApp Image 2021-09-08 at 11.42.56.jpeg

På dag 1 fikk deltakerne en grundig innføring i områdene Motivasjon, Læring og Press. Etter dag 2 hadde deltakerne vært gjennom ytterligere områder som tok for seg Persepsjon, Regulere totalbelastning, Håndtere med- og motgang, Identitet og Relasjoner. 

Både Geir og Daniel var nok en gang fornøyd med gruppen. Deltakerne fra de ulike klubbene tilførte er bredt spekter av ulik kompetanse og erfaring. Det er fantastisk å se at etterspørselen for et slikt kurs er så stor. Vi ønsker å takke samtlige for deltakelsen, gode refleksjoner og fruktbare diskusjoner. Modul 2 er bare et par uker unna, og vi gleder oss allerede.

Annonse fra Eliteserien: