10.000 kroner hver til Rogalands-klubber

To rogalands-klubber er 10.000 kroner rikere etter Eliteseriens to siste runder.

Annonse:

Det har vært hektiske dager med tre kamper den siste uken, og nye hovekamper betyr utdeling av penger til breddeklubber gitt av Norsk Tipping. 

Og det passer vel ikke bedre i disse opprørske tider når Eliteserie klubbene ikler seg breddeklubb drakter fra rundt om i landet, for å vise sin støtte til Breddefotballen. 

Toppoppgjør i Romsdalen 

Torsdag hadde Vålerenga tatt turen til Molde til et skikkelig toppoppgjør. En spennende kamp som til slutt endte 2-3, og med to scoringer av Kristoffer Haugen ble han kåret til banens beste spiller. 

Haugen delte ut sine kroner til barndomsklubben Voll IL og det var en svært fornøyd leder i Helge Helgesen.

- Vi er veldig takknemlige for at han husker på oss, og gir pengene som kommer godt med til klubben. 

Og det er stort for en liten klubb som Voll og ha en spiller i en av toppklubbene i Eliteserien. 
- Vi er veldig stolt over å ha toppspillere fra Voll Idrettslag, og ønsker Kristoffer masse lykke til videre i Molde FK, avslutter Helgesen. 

- Fantastisk at de husker sine barndomsklubber 

Rogalandsderbyet var sist ut i runde seks, og det ble en fartsfylt kamp i Haugesund. 4-2 sto det når dommeren blåste av kampen etter 90 minutter, og selv om Kristoffer Velde hadde to nettkjenninger var det Niklas Sandberg som ble kåret til banens beste spiller. 

Som Haugen gir Sandberg pengene til sin barndomsklubb Lura IL. 

- På generelt grunnlag syntes jeg det er fantastisk at spillerne husker sine barndomsklubber, og hvor de kommer fra. Både Zymer Bytiqi, Niklas og tidligere Viking spiller Trond Erik Bertelsen viser at de husker hvor de kommer fra, og verdsetter betydningen av det gode miljøet vi skaper, sier Henning Lillejord som er leder i fotballgruppa. 

Lura gleder seg til fortsettelsen og retter en ekstra takk til trenerene i klubben. 

- Vi er veldig stolte av Niklas, og hvor langt han har kommet etter sin tid hos «de grønne», og ønsker han all lykke videre på veien. Niklas skal selv ha æren, men en klapp på skuldra til trenere oppgjennom er og fortjent.   

 

Annonse fra Eliteserien: