Endelig lanseres FIFA 18

FIFA 18 er rett rundt hjørnet og i slutten av denne uken kommer det en spesialutgave hvor du som fan kan velge din klubbs versjon.

Annonse:

Les også: - Dette er det beste FIFA-spillet noensinne (Gamereactor Norge)

Norsk Toppfotball og EA SPORTS™ har samarbeidet siden 2006 og har nylig inngått en ny 4-års avtale. Avtalen sikrer tilgang til bruk av spillere og klubblogoer samt at man samarbeider om å lage klubbspesifikke versjoner av spillet for Eliteserien.

Klubbene i Eliteserien deltar på ulike lanseringsaktiviteter den 29. og 30. september hos COOP/Obs og Power.  
Utover høsten vil det bli muligheter til å spille FIFA 18 i noen av Eliteserien sine Fanzoner.

- Vi er svært fornøyde med å forlenge avtalen med EA SPORTS™ og ser frem til et fortsatt godt samarbeide i tiden fremover. Disse spillene treffer en ung målgruppe som er veldig interessant for oss og som vi selvsagt håper vil få et nærmere forhold til Eliteserien og spillerne i ligaen sier Iren Brynhildsen, som er markedssjef i Norsk Toppfotball- Vi er glade over å kunne fortsette vårt samarbeide med Norsk Toppfotball og ser frem mot å fortsatt tilby alle fans av Eliteserien muligheten å kunne spille med sin favorittklubb i FIFA. Vi har flere aktiveringer i gang nå mot lanseringsperioden av FIFA 18 og håper å kunne by på enda flere de kommende månedene og året sier Nicklas Mether, som er Nordic Marketing Manager i EA SPORTS™.

EA og klubbene i Eliteserien i Parken i København
Nicklas Mether i EA (midten bakerste rekke) sammen med markedsavdelingene i de ulike Eliteserien-kubben.

Egne klubbutgaver for Eliteserien

Nedenfor ser du noen av de klubbene som har egne klubbversjoner av FIFA 18.

Disse blir solgt hos henholdsvis COOP/OBS og Power. Sjekk din klubbs hjemmeside for mer informasjon.

Aalesunds FK
Kristiansunds BK
Lillestrøm
Odd
Rosenborg
Sarpsborg 08
Brann
Stabæk
Strømsgodset
Tromsø
Viking
Vålerenga

Om spillet

EA SPORTS™ FIFA 18, drevet av Frostbite™, visker ut grensene mellom den virkelige og den virtuelle verden og gir liv til spillere, lag og atmosfære på en unik måte som reflekterer følelsene i verdens største sport. FIFA 18 tar det mest innovative steget i seriens historie med Real Player Motion Technology,et helt nytt animasjonssystem som låser opp et nytt nivå av respons og spillerpersonlighet – nå ser Cristiano Ronaldo og andre toppspillere akkurat ut som de gjør på banen i virkeligheten. Spillerkontroll kombinert med lagstiler og posisjonering gir deg verktøyene du trenger til å levere dramatiske øyeblikk og oppslukende atmosfærer over hele verden. Du blir også tatt med på en global reise i Hunter Returns, med en stjernespekket rolleliste som inneholder selveste Cristiano Ronaldo og andre europeiske fotballstjerner. Og i FIFA Ultimate Team™ kommer FUT-IKONER, som Ronaldo Nazário og andre fotballegender, til FIFA 18 på PlayStation 4, Xbox One og PC.

Frostbite visker ut grensene mellom den virtuelle og den virkelige verden og skaper mer dybde og karakter i det som skjer på banen. Ved hjelp av avansert skyggelegging og andre visuelle teknikker får både spillerne og den generelle presentasjonen et mer realistisk preg og gjør FIFA 18 til den mest autentiske fotballsimulatoren noensinne. 

Annonse fra Eliteserien: