Altibox blir hovedpartner for Eliteserien

Internett- og tv-selskapet Altibox blir største hovedsamarbeidspartner til Eliteserien, og delpartner til OBOS-ligaen.

Annonse:

Eliteserien får dermed kort vei fra arena til skjerm når kampene blåses i gang 1. april.

- Dette er et utrolig viktig bidrag. Vi er stolte av at en så fremoverlent og spennende aktør som Altibox ønsker å være med på å utvikle norsk toppfotball, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland.

Altibox tar dermed et nytt skritt i måten å få ut merkevaren sin ved å inngå et trekant-samarbeid med VG, Discovery Networks Norway og fotballen rundt prosjektet «Fotball til folket». Dermed nås fotballinteresserte på en rekke digitale plattformer og i ulike situasjoner. Altibox vil i Eliteserien blant annet være synlig på høyre arm på alle spillerdrakter, på arenaene og på ulike skjermer. 

- Eliteserien i fotball er et av de aller mest spennende sponsorobjektene i Norge. Den nasjonale, brede og folkelige profilen passet perfekt for Altibox, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

Eliteserien er den klart mest attraktive sporten i Norge med 1,6 millioner tilskuere i 2016. I forhold til folketallet er antall tilskuere i Eliteserien på topp-plass i Europa - kun slått av Skottland. 16 norske lag spiller i denne ligaen, og 12 av landets fylker er representert. Det passer også godt med tilstedeværelsen til de mange Altibox-partnerne som er spredt i Norge.

- Fiberinfrastrukturen er blitt en del av ryggraden i samfunnet, og derfor er det naturlig at Altibox som hovedsponsor bidrar til å gi fotball tilbake til folket. Vi ønsker å støtte grasrota og spre glede på og utenfor fotball-banen, samtidig som vi skal være best på å samle, forenkle og formidle fotballen til kundene via den store tv-skjermen, på nettbrett og på mobilen, sier Skjelbred.

Avtalen er verdt et betydelig tosifret milionbeløp. Den har varighet på to år med ett opsjonsår, og har mål om langsiktighet.

Kontaktpersoner for media:

  • Leif Øverland, administrerende direktør Norsk Toppfotball, telefon 415 36 460
  • Thomas Skjelbred, administrerende direktør Altibox, telefon 909 56 776
  • Pål Breen, kommersiell leder Fotball Media, telefon 905 53 756

Om Altibox

Altibox har levert internett-, tv- og telefonitjenester over fiber siden 2002. Selskapet har i dag omlag 120 ansatte og har hovedkontor i Stavanger. 40 norske og danske lokale og regionale fiberselskaper leverer tjenester fra merkevaren Altibox. Altibox-partnerskapet har til sammen 450.000 aktive kunder.

Annonse fra Eliteserien: