Synsam blir offisiell leverandør til Eliteserien

Eliteserien har i dag signert avtale med Synsam som offisiell leverandør for Eliteserien.

Annonse:

- Det er veldig tilfredsstillende at en profesjonell aktør som Synsam ønsker et kommersielt- og sportslig samarbeid som offisiell leverandør til Eliteserien. Vi har på under ett år fått store merkevare-leverandører til vårt produkt. Det er gledelig for utviklingen av norsk fotball, sier Leif Øverland, administrerende direktør i Norsk Toppfotball.

- Vi er trygge på at vi kan bidra til utviklingen av Norsk Toppfotball gjennom vår kompetanse, og er stolte av å være offisiell leverandør av godt syn til Norsk Toppfotball,  sier Trond Gudbrandsen, administrerende direktør i Synsam Norge.

En del av avtalen med Synsam innebærer følgende for de klubbene som ønsker dette:

  • Alle E-cup lag får gratis synstesting, gratis briller, linser og synstrening
  • Inntil 4 klubber i Eliteserien kan i tillegg hvert år få det samme som E-cup lagene 
  • Synstest som en del av den medisinske sjekken ved signering av spillere (gjelder klubber der det finnes en Synsam butikk i nærheten)

Kontaktpersoner for media:

  • Leif Øverland, administrerende direktør Norsk Toppfotball, telefon 415 36 460
  • Olav Torgersen, Regionssjef Synsam, telefon 452 05 523
  • Pål Breen, kommersiell leder Norsk Toppfotball, telefon 905 53 756

Om Synsam

Synsam er Nordens ledende optikerkjede med rundt 100 butikker i hele Norge og 500 i Norden.  Synsam tilbyr et unikt sortiment av briller, solbriller, linser og tilbehør som passer kundens egen stil og unike behov. I tillegg til dette tilbyr Synsam også et førsteklasses service- og kunnskapsnivå innen øyehelse.

Konsernet har virksomhet i syv land, omsetter for rundt tre milliarder SEK og har 2.500 ansatte i 500 butikker. Butikkene drives under varemerkene Synsam og Profil Optik.

Annonse fra Eliteserien: