Derbylørdag og Supersøndag

Norsk Toppfotball, Discovery Networks Norway, klubbene i Eliteserien og ligapartnerne har i år valgt ut 6 serierunder hvor det arrangeres Derbylørdag og Supersøndag.

Annonse:

Hensikten med disse konseptene er å løfte fotballopplevelsen på arenaene og for de som følger oss på den digitale plattformen med fokus på Grasrota – lidenskap og fellesskap.

Det vil være ekstra fokus i lokalmiljøene i forkant av de utvalgte Derbykampene lørdag og det blir full TV dekning av breddekampene som spilles i nærmiljøet der hovedkampen spilles søndag kl. 20.00.

Kjøp billetter til en av kampene i helgens runde her.

Velkommen til Derbylørdag og Supersøndag!

På Derbylørdag møtes Kristiansund og Molde til dyst klokken 18

DL_KBK_MOL_320x250

På Supersøndag spiller Lyngbø mot Frøya klokken 15, før Brann tar imot Vålerenga klokken 20.

SS_BRA_VIF_320x250

Det blir full TV-dekning på alle arrangement og skikkelig trøkk på tribunene.

FANZONE før alle kamper

Det vil være ekstra fokus i lokalmiljøene i forkant av både Derbylørdag og Supersøndag når hjemmelaget arrangere FANZONE. Her vil Eliteseriens hovedpartnere og klubbenes partnere delta med spennende aktiviteter og konkurranser i forbindelse med alle arrangementene. Fanzone åpner fra to til halvannen time før kamp, så her er det bare å være tidlig ute.

Les mer om Fanzone her

- Det er utrolig spennende å jobbe med de nye konseptene og det er et enormt engasjement som utvises lokalt fra egne klubber og breddelagene som blir engasjert. Allerede nå står de på hodet i Kristiansund, Brann, Lyngbø og Frøya for å lage en fantastisk ramme for kommende Derbylørdag og Supersøndag den 9. og 10.juni. Dette er topp- og breddefotball i skjønn forening, sier Iren Brynhildsen i NTF.

Annonse fra Eliteserien: