Speideren anbefaler – Runde 9

Trenger du tips til spillere du bør ha til niende serierunde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 9.

Annonse:

Lund (5.5m). Rosenborg-keeperen har holdt nullen i alle sine tre kamper, og står med 19 poeng. Får besøk av Sandefjord som scorer så lite som 0,75 mål per kamp.

Bjørnbak (5.8m). Bautaen i Molde-forsvaret står med tre rene bur samt to målgivende. Har tolv poeng på sine siste to bortekamper før turen går til Strømsgodset.

Desler (5.5m). Haugesund-backen står også med tre clean sheet og to målgivende. Får besøk av Viking som ligger på bunnen av bortetabellen med kun to scoringer på fire kamper.

Thomassen (5.5m). Sarpsborg-kapteinen har notert seg for to rene bur samt én assist på sine tre siste kamper. Spiller i en offensiv vingback-rolle, og da kan det fort bli flere målpoeng.

Pellegrino (9.3m). Nok en scoring sist. KBK-angriperen er nå oppe i åtte nettkjenninger, og er delt toppscorer. Kristiansund har scoret ti mål på tre hjemmekamper før Vålerenga kommer på besøk.

Zinckernagel (8.7m). Glimt-vingen har vanvittige 48 poeng på fire bortekamper. I forrige bortekamp ble det hele 17 poeng. 8 av 13 målpoeng har kommet på fremmed gress.

Saltnes (7.6m). Glimt-playmakeren har gått under radaren i fantasysammenheng, men står likevel med ni målpoeng allerede. Glimt har scoret 4,25 mål i snitt per bortekamp før turen går til Mjøndalen.

Koomson (7.3m). To mål i forrige hjemmekamp for Brann-vingen. Fire av fem scoringer har kommet på eget gress, det lover godt før 15. plass Start kommer på besøk.

Hussain (7.1m). Moldes midtbanemann er oppe i seks målpoeng. Har nå fem målpoeng på sine siste fem kamper. Enn så lenge tilbyr han betydelig bedre verdi enn lagkamerat Eikrem som er mye dyrere.

James (11.9m). Med tre scoringer på de siste to kampene virker Molde-spissen å ha funnet tilbake til storformen fra sist sesong. Med en dobbelrunde rett rundt hjørnet for Molde, kan det være lurt å gjøre plass til storscoreren.

Børven (11.4m). Rosenborg-spissen står med ni målpoeng. Fem scoringer på de tre hjemmekampene han har startet i år. Møter et bortesvakt Sandefjord som har sluppet inn åtte mål på fire kamper.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4b

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Annonse fra Eliteserien: