Speideren anbefaler – 16. mai

Trenger du tips til spillere du bør ha på fotballens festdag den 16. mai? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 8.

Annonse:

Mai Madness
Gjennom hele Mai Madness har du mulighet til å vinne gavekort til valgfri kamp i Eliteserien gjennom deltakelse i Eliteserien Fantasy. Hver runde trekker vi frem en ivrig Fantasy-spiller fra et av lagene i Eliteserien, som du må slå i den gitte Fantasy-runden. Dersom du gjør det bedre enn Pål-Andre Helland i runde 8 av Eliteserien Fantasy, er du automatisk med i trekningen av gavekort til valgfri kamp i Eliteserien!

Iven Austbø (4.7m) – Viking-målvakten har tre clean sheets og fire bonuspoeng. Får besøk av Stabæk, det eneste laget i ligaen som ikke har scoret på bortebane.

Vito Wormgoor (6.8m) – Fikk omsider sin første clean sheet for sesongen sist helg. Har i tillegg tre scoringer. Motstander Sarpsborg har kun scoret fem mål på sju kamper, det er nest færrest i ligaen.

Espen Ruud (6.7m) – Står med to målpoeng. Odd har vunnet alle sine fire hjemmekamper, og har kun sluppet inn ett mål på de tre siste på eget gress. Får besøk av Ranheim som kommer rett fra et skrekkelig 1-5 tap.

Joachim Olsen Solberg (5.1m) – Mjøndalen-vingbacken har fire målpoeng, samt én clean sheet. Kan bli poeng begge veier denne runden ettersom at motstander Lillestrøm ligger svakt an på bortetabellen.

Magnus Eikrem (11.9m) – To kamper på rad uten målpoeng er uvant kost for Moldes beste spiller. Motstander Kristiansund har faktisk ikke sluppet inn mål på sine tre hjemmekamper, da finnes det kanskje bedre kapteinsalternativer denne runden?

Chidera Ejuke (8.3m) – Fire mål, det er allerede ett mer enn hele fjorårssesongen for Vålerengas ballkunstner. Frem til de siste par rundene har det vært sluttproduktet som har manglet, men står nå med tre scoringer på to kamper.

Veton Berisha (9.5m) – Branns vintersignering åpnet omsider målkontoen sist helg. Har i tillegg tre assists og fire bonuspoeng. Møter et tamt Sarpsborg-lag som verken scorer eller slipper inn mye, da kan det være at det trengs litt individuell briljans fra Berisha.

Amor Layouni (7.3m) – Fire mål og to målgivende er fasiten for Glimt-kantspilleren før ”slaget om Nord-Norge” i Tromsø. Ingen lag har sluppet inn flere enn Tromsøs 13 mål.

Torgeir Børven (7.4m) – Ligaens toppscorer med seks nettkjenninger, fire av de har kommet på eget gress. Får besøk av Ranheim, ingen lag har sluppet inn flere enn deres 13 mål.

Runar Espejord (6.8m) – Det virker som at han er den eneste reelle trusselen på et svakt Tromsø-lag. Har spilt under 90 minutter på hjemmebane, men står likevel med to scoringer. Ble matchvinner mot Glimt for nøyaktig ett år siden, kan historien gjenta seg?

Tommy Høiland (6.2m) – Ble hvilt sist, men kommer rett inn i startelleveren denne runden. Står med tre målpoeng på sine to siste startede kamper. Får besøk av Stabæk som har sluppet inn syv mål på sine tre bortekamper.


Bli med i Speiderligaen!
Kan du slå Speideren? Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien. Koden for ligaen er 3-3287. Du kan bli med automatisk her.

 

 

Annonse fra Eliteserien: