Speideren anbefaler – Runde 7

Trenger du tips til spillere du bør ha til syvende serierunde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 7.

Annonse:

Ahamada (6.0m). Brann-sisteskansen står med flest poeng blant keeperne takket være to clean sheets samt en strafferedning. Motstander Sandefjord har scoret fattige fire mål på seks kamper.

Reginiussen (6.5m). Veteranen i midtforsvaret til Rosenborg holdt nullen sist. Motstander Strømsgodset har ikke vunnet på tre kamper, og scoret ikke mål i sin forrige bortekamp.

Thomassen (5.5m). Vingbacken til Sarpsborg spiller i en ganske offensiv rolle, og fikk betalt for det sist runde med både clean sheet og målgivende. Får besøk av Start som har startet sesongen svakt.

Hopmark (4.7m). Kristiansund-spilleren står listet som forsvarsspiller, men spiller på midtbanen. Straffescoring i forrige hjemmekamp. Motstander Stabæk har slitt i sine to bortekamper.

Pellegrino (9.3m). Nok en praktkamp med to scoringer sist, og har allerede notert seg for sju mål på 331 minutter. Kristiansund har scoret ni mål på to hjemmekamper, mens motstander Stabæk har sluppet inn seks mål på to bortekamper.

Zinckernagel (8.6m). Glimt-vingen er oppe i ti målpoeng allerede. Har hele 31 poeng på sine tre bortekamper før turen går til Aalesund og ligaens svakeste forsvar.

Hauge (8.0m). Glimt-yndlingen har levert minst ett målpoeng i samtlige seks kamper. Åtte målpoeng allerede. Har 25 poeng på sine tre bortekamper.  

Saletros (4.9m). Sarpsborg-playmakeren åpnet omsider målpoengkontoen sist helg med to målgivende pasninger. Får besøk av Start som har sluppet inn 2,3 mål i snitt.

Børven (11.3m). Rosenborg-spissen er oppe i åtte målpoeng totalt denne sesongen. Kan få sin første scoring for sin nye klubb mot Strømsgodset, som har sluppet inn to mål i fire av seks kamper så langt.

Bamba (9.2m). Står med fire målpoeng. Brann-spissen tar imot et tafatt Sandefjord-lag som har tapt fire strake kamper.

Junker (8.7m). Nok et hat-trick sist, og ligaens toppscorer er oppe i åtte nettkjenninger allerede. Har i likhet med lagkamerat Hauge levert minst ett målpoeng i samtlige seks kamper.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4b

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

 

Annonse fra Eliteserien: