Speideren anbefaler – Runde 6

Trenger du tips til spillere du bør ha til sjette serierunde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 6.

Annonse:

Austbø (5.5m). Viking-målvakten har hat et par gode runder med både strafferedning og clean sheet. Møter Start som ikke har scoret på sine to siste kamper.

Holmgren Pedersen (5.6m). Molde-backen står med ett mål og én clean sheet. Molde har kun sluppet inn ett mål på sine to hjemmekamper før Mjøndalen kommer på besøk.

Desler (5.5m). Venstrebacken til Haugesund har levert enten målpoeng eller clean sheet i hver av sine fire siste kamper. Mot et Odd-lag som har mistet sin toppscorer kan det bli nok et rent bur her.

Näsberg (4.5m). Står med to rene bur, samt en scoring sist som sikret et viktig poeng på Lerkendal sist. Vålerenga tar imot svake Aalesund som står uten seier så langt.

Wolff Eikrem (12.7m). Ikke på sitt beste i midtuken, men fikk likevel med seg målpoeng. Fem målpoeng og åtte bonuspoeng totalt.

Pellegrino (9.1m). I knallform med fem scoringer på sine siste tre kamper. Senket en av gamleklubbene (Mjøndalen) i forrige bortekamp, kan han gjøre det samme mot Strømsgodset i denne runden?

Hauge (7.9m). Glimt-yndlingen har levert minst ett målpoeng i samtlige fem kamper. Sju målpoeng allerede. 17 poeng på sine to hjemmekamper.

Rufo (6.5m). Playmakeren var knallgod sist gang Sandefjord var i Eliteserien i 2018. Må levere opp mot samme nivå om de skal klare seg i år. Står med ett mål før hjemmekamp mot bunnlaget Sarpsborg.

Berisha (8.9m). To målpoeng i midtuka, og har nå fire på sine siste tre kamper for Viking-spissen. Tar turen til defensivt svake Start som har sluppet inn 13 mål på fem kamper.

Junker (8.7m). Glimt-spissen har i likhet med lagkamerat Hauge også levert minst ett målpoeng i alle kampene. Takket være sine ni målpoeng er han også spillets toppscorer så langt med 46 poeng.

Vilhjalmsson (8.1m). Fire målpoeng totalt for Vålerenga-spissen. Har scoret i begge kampene på eget gress. Gunstig hjemmekamp mot Aalesund som har hele 17 innslupne på sine fem kamper. 

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4b

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Annonse fra Eliteserien: