Speideren anbefaler – Runde 6

Trenger du tips til spillere du bør ha i den første runden av Mai Madness? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 6.

Annonse:

Mai Madness
Gjennom hele Mai Madness har du mulighet til å vinne gavekort til valgfri kamp i Eliteserien gjennom deltakelse i Eliteserien Fantasy. Hver runde trekker vi frem en ivrig Fantasy-spiller fra et av lagene i Eliteserien, som du må slå i den gitte Fantasy-runden. Dersom du gjør det bedre enn utvalgte spiller i runde 6 av Eliteserien Fantasy, er du automatisk med i trekningen av gavekort til valgfri kamp i Eliteserien!

Sean McDermott (5.0m) – Borte har det blitt lite poeng på Kristiansund-målvakten, men hjemme står han med rent bur i begge kampene han har spilt. Hjemmekamp mot Tromsø som foreløpig ligger under nedrykksstreken.

Vito Wormgoor (6.8m) – Fortsatt har det ikke blitt en eneste clean sheet på Brann, men det gjør ingenting når toppscoreren deres er en forsvarsspiller. Står med tre mål allerede, to fra straffespark.

Espen Ruud (6.6m) – Har to målgivende og to clean sheets. Ingen lag har sluppet inn færre enn Odd (fire mål) så langt. Hjemme har det blitt tre seire av tre mulige før et slitende Strømsgodset kommer på besøk.

Fredrik Bjørkan (4.7m) – Står med ett mål, én clean sheet, samt tre bonuspoeng. Har et poengsnitt på 6 per kamp på hjemmebane. Møter Lillestrøm som ikke har sett vasse ut på bortebane.

Magnus Eikrem (11.7m) – Smått utrolige 64 poeng på fem runder. Allerede åtte målpoeng, samt hele 14 bonuspoeng. En mulig permanent kaptein ut sesongen?

Veton Berisha (9.6m) – Står med tre målgivende. Tar nok ikke lang tid før han også åpner målkontoen. Motstander Ranheim har sluppet inn to mål i fire av sine fem kamper.

Elbasan Rashani (8.1m) – Har kun scoret ett, men vært god for Odd på hjemmebane. Tre seire av tre mulige hjemme. Motstander Strømsgodset har sluppet inn to eller flere i tre av fem kamper.

Tonny Brochmann (6.1m) – To mål og to målgivende allerede for Mjøndalen-spilleren. Møter gamleklubben Stabæk, som på sin side har sluppet inn seks mål på sine to bortekamper.

Ylldren Ibrahimaj (5.4m) – Står med fem målpoeng på fem kamper. Nok en scoring sist helg. Viking står med full pott på eget gress, og får nå besøk av Vålerenga som har sluppet inn syv mål på sine tre bortekamper.

Franck Boli (10.0m) – Fjorårets toppscorer har allerede notert seg for fire scoringer. Alle har dog kommet på hjemmebane, og borteformen er svak. Men den trenden kan snu denne runden, motstander Mjøndalen har sluppet inn flest mål (elleve) i ligaen.

Flamur Kastrati (7.4m) – Har slitt med skader og manglende kamptrening, men slo til med to scoringer sist i sin første start for sesongen. Kristiansund tar imot Tromsø, som i snitt har sluppet inn to mål per kamp.

Bli med i Speiderligaen!
Kan du slå Speideren? Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien. Koden for ligaen er 3-3287. Du kan bli med automatisk her.

 

Annonse fra Eliteserien: