Speideren anbefaler – Runde 5

Trenger du tips til spillere du bør ha til femte serierunde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 5.

Annonse:

Makani (4.6m). 13 poeng på sine to bortekamper så langt for Mjøndalen-sisteskansen. Beviste i forrige bortekamp at han ikke er avhengig av clean sheets for å få en god rundescore.

Hanche-Olsen (5.6m). Stabæk-kapteinen står med 22 poeng på sine to hjemmekamper. Har allerede fått seks bonuspoeng. På eget gress er Stabæk normalt solide før Strømsgodset kommer på besøk.

Desler (5.5m). To målpoeng samt én clean sheet på de siste tre for Haugesund-backen. Møter et Start-lag som virket tannløse offensivt i sin forrige kamp.

Gregersen (5.3m). Stod over med en skade sist, men skal være kampklar her. Har fått med seg hele sju bonuspoeng på sine tre kamper, i tillegg til to målpoeng og én clean sheet.

Wolff Eikrem (12.6m). Nok en sterk forestilling sist, og fikk med seg både scoring og tre bonuspoeng på den drøye timen han spilte. 19 poeng på to bortekamper før turen går til Kristiansund.

Hauge (7.8m). Glimt-yndlingen har levert minst ett målpoeng i samtlige fire kamper. Tre målpoeng og hele 16 poeng på sine to bortekamper så langt.

Sandberg (7.7m). Tre scoringer og én målgivende allerede for Haugesund-angriperen. Får besøk av et ekstremt svakt Start-forsvar som har sluppet inn tolv mål allerede.

Edvardsen (6.5m). Har fått tilliten som spiss for Stabæk i de siste kampene, det fortsetter nok i denne kampen også. Har levert to målpoeng så langt.

James (12.0m). Har ikke hatt en ideell start med utvisning, karantene og deretter en småskade. Likevel har Molde-spissen scoret i begge kampene han har startet.

Berisha (8.9m). Målpoeng i begge de foregående kampene for den hjemvendte sønn i Stavanger. Viking står uten seier, men den første kan fort komme hjemme mot Sandefjord.

Junker (8.6m). Glimt-spissen har i likhet med lagkamerat Hauge også levert minst ett målpoeng i alle kampene. Sju målpoeng totalt, tre av de på bortebane før en bortetur til Odd.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4b

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

Annonse fra Eliteserien: