Speideren anbefaler – Runde 5

Trenger du tips til spillere du bør ha den kommende serierunden? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 5.

Annonse:

Iven Austbø (4.6m) – 24 poeng på fire kamper. Viking har sluppet inn færrest (2) og møter Ranheim som har scoret færrest (2). I tillegg til to clean sheets, har han også fått redningspoeng i hver kamp samt tre bonuspoeng totalt.

Alexander Stølås (6.7m) – Haugesund-backen er selvskreven etter en imponerende 18 poenger sist. Tar alt av dødballer, og står allerede nå med fire målpoeng og to clean sheets.

Kristoffer Haraldseid (5.6m) – Står med 20 poeng så langt. Én målgivende og to clean sheets. Molde har knallgod hjemmeform (7-1 i målforskjell) og møter Rosenborg som har vært svake borte (1-5 i målforskjell).

Nicolai Næss (5.0m) – Sarpsborg har nest best forsvar så langt med kun tre innslupne. Næss står i tillegg med fire bonuspoeng. Møter Mjøndalen som har scoret en del mål så langt, men som normalt ikke skal greie å hamle opp med S08.

Magnus Eikrem (11.4m) – Fire mål og to målgivende allerede. Det mange mener er Eliteseriens klart beste spiller. Molde er mestscorende lag så langt, og møter et Rosenborg-lag som sliter tungt for tiden.

Herolin Shala (8.5m) – Fire målpoeng på de to siste kampene. Gikk ut med en liten smell sist, men er klar for kamp. Vålerenga har vært spesielt gode på hjemmebane (6-1 i målforskjell).

Ola Brynhildsen (5.5m) – Scoret det som er en het kandidat til årets mål i forrige hjemmekamp. Stabæk tar i mot Bodø/Glimt denne runden, som til tross for sine gode sesongstart slapp inn fire mål i sin eneste bortekamp så langt.

Ylldren Ibrahimaj (5.3m) – Står med fire målpoeng på fire kamper. Til en såpass billig penge kan dette fort være årets verdispiller. Viking har fin flyt, og tar turen til tabelljumbo Ranheim.

Franck Boli (9.9m) – Fjorårets toppscorer har scoret i begge hjemmekampene så langt. Stabæk møter som nevnt Glimt som ikke var stødige defensivt i sin forrige bortekamp.

Mos Abdellaoue (9.5m) – Tre målpoeng på fire kamper. Godset har scoret fem mål på to hjemmekamper. De møter Kristiansund, som har sluppet inn to mål i hver av sine tre bortekamper.

Jørgen Strand Larsen (6.5m) – Pre seasons scoringsmaskin har så langt ikke levd opp til forventingene. Scoret dog i forrige hjemmekamp, og har nå en fin mulighet til å bygge videre på det. Motstander Mjøndalen er eneste laget med tosifret antall baklengs.

Bli med i Speiderligaen!
Kan du slå Speideren? Vinneren av Speiderligaen får en offisiell matchball fra Eliteserien. Koden for ligaen er 3-3287. Du kan bli med automatisk her.

Annonse fra Eliteserien: