Speideren anbefaler – Runde 4

Trenger du tips til spillere du bør ha til fjerde serierunde? Her kommer speideren med sin anbefaling for runde 4.

Annonse:

Khaykin (5.0m). Glimt-keeperen står uten clean sheet så langt, men det kan fort endre seg denne runden. Får besøk av et tamt Sarpsborg som kun har scoret to mål, ingen andre lag har færre.

Solholm Johansen (5.5m). Mjøndalen har bare sluppet inn ett mål så langt. Blir en tøff fysisk batalje mot Kristiansund, og bautaen i midtforsvaret er rå å ha i slike oppgjør.

Desler (5.5m). Målpoeng i hver av de siste to kampene for Haugesund-backen. Tar turen til Sandefjord som ikke fikk til stort offensivt i sin forrige kamp.

Gregersen (5.2m). Molde-stopperen ble matchvinner på overtid sist. Har fått med seg hele sju bonuspoeng allerede på tre kamper. Molde har normalt god kontroll defensivt på hjemmebane.

Wolff Eikrem (12.6m). Sterk prestasjon i midtuka, to målpoeng og tre bonuspoeng. Har blitt byttet ut relativt tidlig i alle tre kamper, og er nok derfor ganske fresh bør Stabæk kommer på besøk.

Castro (8.4m). Fikk omsider åpnet både mål- og assistkontoen i midtuken. Aalesund har vært involvert i målrike kamper så langt, og det kan fort fortsette når turen går til Strømsgodset som selv kommer fra et målrikt oppgjør.

Zinckernagel (8.3m). Glimt-vingen er allerede er oppe i fem målpoeng. Det stopper nok neppe der når tabelljumbo Sarpsborg kommer på besøk.

Sandberg (7.6m). Scoring i alle tre kampene, og har vært direkte involvert i alle fire målene til Haugesund. Fem bonuspoeng har det også blitt. Fin kamp mot Sandefjord som har sluppet inn fire på de siste to kampene.

Salvesen (8.6m). To målgivende i midtuken, og er nå oppe i fire målpoeng totalt. Motstander Aalesund har sluppet inn 13 (!) mål på tre kamper, det lover ganske godt for Godset-spissen.

Junker (8.4m). Glimt-spissen markerte hjemmedebuten sin med hat-trick forrige helg. Har nå seks målpoeng etter to nye i midtuken. Møter som nevnt et Sarpsborg i stort trøbbel.

Bringaker (5.7m). Solid uttelling så langt for Start-angriperen. Scoring og 6 poeng i hver av de første tre kampene. Start har scoret to mål per kamp, og motstander Odd har hatt sine problemer defensivt.

Kan du slå Speideren? Bli med i Speiderligaen! Ligakode: n0dh4b

Vinneren av Speiderligaen stikker ikke bare av med heder og ære, men også en Eliteserien-ligaball ved sesongslutt!

 

Annonse fra Eliteserien: